Horoscop mame 2019. Află cine este mama acestui an!

Horoscop mame 2019. Află cine este mama acestui an!

Anul 2019 va fi unul plin de surprize plăcute și schimbări majore pentru zodiile feminine. Așa că vom arunca un ochi asupra astrelor pentru a vedea cum stăm în plan financiar, dar și ce ne rezervă horoscopul în privința sănătății și a relațiilor de familie în 2019.

Berbec

Vei fi plină de entuziasm, dinamică, o mamă căreia îi va plăcea să fie ascultată și iubită. Copilul se va distra mult cu tine în noul an. În plan profesional, Saturn și Pluto te vor pune la încercare în mod constant și e posibil să fii nevoită să îți schimbi jobul. Mercur îți va oferi o mână de ajutor în lunile aprilie, iulie și decembrie. Începând cu luna martie, Uranus va aduce cheltuieli nebunești, așa că pregătește-te!

Taur

Pământul, semnul tău zodiacal, este simbolul maternității, iar 2019 stă sub acest semn, ceea ce înseamnă că ai putea afla că ești însărcinată. Cu Uranus în semnul tău de la începutul lunii martie, viața profesională îți poate oferi surprize excelente. Saturn și Pluto vor continua să îți favorizeze proiectele pe termen lung, adesea legate de colaborările cu străinii. În plan financiar, Jupiter îți va putea aduce o moștenire consistentă.

Gemeni

Te vei dovedi și în acest an o mamă neconvențională, ieșită din tipare. Copiii îți vor putea spune orice, pentru că le vei fi cel mai bun prieten. În 2019 evită să te implici în parteneriate cu persoane cunoscute recent și care nu îți oferă niciun fel de garanții. Situația ar putea fi deosebit de critică între februarie și aprilie, când Mercur intră în conjuncție cu Neptun. Gestionarea incorectă a activităților legate de serviciu poate conduce la pierderi economice importante, așa că fii foarte atentă!

Rac

Planurile tale de a deveni (iar) mamă se pot îndeplini în 2019. E o perioadă extrem de propice aducerii de copii pe lume. În plus, este și un an cu oportunități excelente legate de munca pe care o practici. Saturn și Pluto îți vor aduce colaborări cu oameni foarte rigizi și severi, care te vor face să te simți constant sub control. În ciuda unor probleme care pot apărea în viața privată, faci tot posibilul să mergi înainte. Din punct de vedere economic, situația va rămâne stabilă, cu unele cheltuieli neașteptate în lunile de vară.

Leu

Îți dedici întregul an copiilor, așa încât să te asiguri că nu duc lipsa de nimic. Suflecă-ți mânecile, pentru că 2019 va fi un an cu surprize și cu evenimente neașteptate. Dacă ți-ai propus să faci un salt în carieră, vei avea această ocazie, dar va trebui să accepți schimbări și situații pe care ai încercat mereu să le eviți. De la începutul lunii martie, ai putea renunța la orice pentru a te dedica unui hobby artistic și creativ. Jupiter îți va aduce mai mulți bani.

Fecioară

Chiar dacă nu vei fi o persoană prea expansivă în noul an, copiii tăi vor ști că îi iubești mai mult ca pe oricine pe lume. Vei fi mai degrabă ocupată cu treburi legate de job, poate chiar ți se propune o colaborare peste hotare, fapt care va aduce o serie de tulburări în familie. Neptun te avertizează de o cursă care ți s-ar putea întinde din partea unor persoane neașteptate. Protejează-ți banii!

Balanță

Le vei impune copiilor o mulțime de reguli, motiv pentru care s-ar putea să nu fi tocmai îndrăgită de odraslele tale. Nu trebuie să pretinzi perfecțiunea de la vârste atât de fragede. Începând cu primele zile ale lui martie, Uranus îți va redeschide colaborările pe care le-ai întrerupt în trecut, ceea ce înseamnă că îți vei mări câștigurile. Spre sfârșitul anului situația ar putea fi deosebit de delicată. Mercur nu îți va sugera întotdeauna strategiile cele mai eficiente. În octombrie, Venus ți-ar putea aduce câștiguri neașteptate!

Scorpion

În 2019 vei fi o mamă super convențională: aliat al copiilor tăi, dar niciodată (prea) prietenă. Din primele zile ale lunii martie, Uranus ar putea perturba în totalitate viziunea ta de lucru. Mai exact, dacă până acum ai fost un freelancer convins, ai putea decide să te angajezi într-o companie, iar dacă ai lucrat ca angajat, s-ar putea să iei în calcul deschiderea propriei afaceri. Toate aceste acțiuni au ca scop asigurarea unui trai mai bun pentru copiii tăi.

Săgetător

Vei fi o mamă drăgălașă, care încearcă să le insufle copiilor valorile sale. Ești mama perfectă pentru că îi vei distra copios pe copii, îi vei face să râdă și să se simtă bine în compania ta. Cât privește cariera ta, Jupiter îți influențează norocul în 2019. Probabil că nu va fi anul ideal pentru a-ți schimba locul de muncă, dar cel mai potrivit pentru a stabiliza ceea ce ai construit în trecut. Câștigurile vor fi abundente, dar și cheltuielile vor fi mari.

Capricorn

Ești mama anului 2019! Toate eforturile tale de până acum vor fi încununate de succes, atât în ceea ce privește educația copiilor, care e foarte importantă pentru tine, cât și în ceea ce privește viața ta profesională. Începi un job nou, care dincolo de faptul că îți oferă o mai mare stabilitate financiară, îți oferă și șansa de a fi mai mult timp în preajma copiilor tăi. Precizia, planificarea și controlul vor fi cuvintele tale cheie în noul an.

Vărsător

Blândă și foarte iubitoare. Ești persoana pe care fiecare copil și-ar dori-o ca mamă. Cei mici te vor simți alături în fiecare clipă și vei deveni în noul an cel mai bun prieten de joacă, dar și cel mai mare confident. Cât privește partea financiară, vei câștiga mai mult decât ți-ai imaginat, însă banii s-ar putea să te orbească și să îi cheltui fără măsură. La serviciu ți se deschid oportunități care până nu demult păreau la ani distanță. Cu toate acestea, Uranus îți va pune câteva piedici și vei fi nevoită să faci compromisuri.

Pești

Ești o mamă ultra sensibilă și foarte generoasă. Fii puțin mai liniștită, nu sunt pericole chiar peste tot, așa cum vei avea tu tendința să vezi în 2019. Noul an va fi unul greu în ceea ce privește munca pe care o desfășori și va trebui să îți recâștigi încrederea în abilitățile tale, să te motivezi. Nu accepta nimic din ceea ce nu corespunde realității tale. Cu ajutorul lui Saturn vei întâlni oameni experimentați, care îți vor oferi sfaturi prețioase. Uranus va aduce instabilitate în plan financiar în ianuarie și februarie.

Sursa: copilul.ro

Adaugă comentariu