Horoscop. Uite ce-ți prognozează astrele pentru 20 februarie

Horoscop. Uite ce-ți prognozează astrele pentru 20 februarie

Berbec

Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia să intri în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că știi de fiecare dată cum să-ți exprimi punctul de vedere în funcție de interlocutorul din fața ta. Ești un exemplu de socializare și comunicare, deoarece tu găsești întotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversație cu oricine, chiar și cu cei necunoscuți, iar calitățile pe care le implici te pun bine în valoare, devenind o prezență agreabilă și căutată de multă lume.

Taur

Dacă așteptai de unde vestea că ai fost admis într-un anumit colectiv, vestea cea bună poate să apară chiar azi! Ca să fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândești ca ei, să vorbești ca ei, să adopți modul lor de a fi. Poți face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalți după șablonul tău, ci invers: ajustează-ți tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e ușoară, dar comunicând în permanență, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea că nu va trece mult și nu va mai exista nicio diferență între tine și tovarășii tăi. Dacă îți dorești să faci parte din acest grup, fă un efort să te integrezi, pornind cu modul de gândire.

Gemeni

Dacă altădată ai reușit să ajungi la un anumit țel, de ce te îndoiești că ai fi capabil să repeți succesul și acum? Privește în trecut, la vechile tale reușite, și ai să vezi câte poți face. Nu contează că e greu drumul până la împlinirea acestui scop, ci contează că poți. Ai putut și atunci, se poate repeta succesul și de data aceasta, totul e să privești spre trecut cu înțelepciune și cu dorința de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi în urma ta ca să-ți aduci aminte că ai și greșit, că ai primit și lecții de la viață, ci privește spre cel care ai fost cândva doar ca să descoperi cât de bine ai reușit altădată într-o situație similară celei de azi.

Rac

Planurile tale sunt date peste cap de o veste proastă care cade în calea ta ca o bombă. Te trezești brusc la realitate și suferi amarnic, pentru că nu ți-ai luat măsuri de precauție din timp. Ai fost avertizat, pe diverse căi, că se va ajunge aici, dar tu ai continuat să te joci cu focul. Dacă te-ai fi oprit la timp, dacă nu ai fi continuat în ciuda avertismentelor să mergi pe gheața subțire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tăi efectele propriilor imprudențe. O lecție bună ca altădată să nu te mai încăpățânezi.

Leu

Nici tu nu știi de unde, dar primești azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spațiu și nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Când vezi ce ușor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzația că acesta e răspunsul la dorințele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se mișcă așa cum sau când ai dori tu, ci trebuie doar să-ți dorești să se întâmple minunea, și ea va apărea atunci când este momentul potrivit. Acum poți să vezi ce pași mari poți să faci înainte către succesul droit.

Fecioară

Schimbul de cuvinte dulci, de declarații de dragoste și de semnale de prietenie și simpatie e la cote maxime acum. Îl simți pe cel drag pe aceeași lungime de undă și îți răspunde cu aceeași monedă la încercările tale de apropiere. Seducția este și ea favorizată, deci să nu te miri că, în mediul în care ajungi azi, descoperi priviri admirative îndreptate spre tine. Și tu ai putea cuceri ușor pe oricine, dar și alții au asupra ta un efect covărșitor, încât termini ziua îndrăgostit.

Balanță

Nu pleca urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu au cum să-ți înțeleagă planurile. Important e să crezi tu cu tărie în ele și să nu te lași oprit din elan de astfel de oameni puși mereu pe comentarii malițioase. Unii nu fac altceva decât să taie aripile celor care au curaj să viseze, de aceea trebuie să te înarmezi cu mult curaj și optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât să strice visele altora.

Scorpion

Participi la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât păstrezi un echilibru între componentele acestui proiect, fară a aluneca spre exces de zel în nicio parte. Dacă investești energie, timp și pasiune, dacă mai ai ocazia de a-ți pune în valoare și talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulțumit de rezultate, pentru că este un plan care îți face mare plăcere. Nu e doar o obligație sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să îți aduci contribuția, tocmai de aceea și rezultatele sunt excelente.

Săgetator

Începi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu te-ar aștepta planuri prea urgente astăzi, te poți mișca în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, și tocmai pentru că ai suficient timp la dispoziție, te poți ocupa de unele aspecte la care înainte nu te puteai concentra, fiind mereu tras în alte direcții. Apleacă-te pe îndelete asupra acelor mărunțișuri banale pe care altă dată le terminai în grabă, din lipsă de timp. Acum le poți organiza altfel, cu răbdare, fără să apară nimic brusc în program.

Capricorn

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume își bate capul. Tu ești bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informațiile necesare pentru soluționarea situației de față, dar aștepți să ți se ceară părerea. Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Îți cunoști valoarea, și alții ți-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunși în impas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfla în pene.

Vărsător

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea să stea pe loc poate căpăta un alt ritm de evoluție. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe. O mână de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umărul pus de cineva drag alături de tine îți va reda încrederea în șansele de reușită ale acestui plan, pentru că, știindu-te susținut și aprobat de pe margine de alții, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută așadar tovarășii potriviți în preajmă.

Pești

Discuți cu cei din familie despre viitoarele investiții care trebuie făcute pentru locuința în care trăiți și toți primesc cu bucurie propunerile tale. E timpul să renovați sau să începeți lucrările de extindere la locuința voastră și e o reală plăcere să faceți planuri peste planuri, să consultați ofertele de prin magazinele de profil, să visați cu ochii deschiși la felul cum va arăta spațiul vostru la final. Nu trebuie să vă zgârciți dacă e vorba de confort și frumusețe, pentru că, de vreme ce porniți pe acest drum, sunteți conștienți că vă costă mult, dar merită fiecare bănuț fericirea de la capăt.

 

Informații: acvaria.com Foto simbol: marieclaire.com

Adaugă comentariu