Horoscop zilnic pentru 26 februarie 2017. Iată ce prognoze au astrele

Horoscop zilnic pentru 26 februarie 2017. Iată ce prognoze au astrele

Berbec (21.03 - 19.04)

Aveţi un simţ justiţiar deosebit şi tendinţa de a-i pedepsi pe cei din anturaj care fac greşeli. Vă opuneţi aprobării unor proiecte ale partenerului de cuplu.

·         Iubire. Atraşi joi şi vineri de „coloratura” senzuală şi romantică a persoanei iubite. Comunicaţi cu uşurinţă şi faceţi multe jocuri de cuvinte.

·         Sănătate. Nu dispuneţi de imunitate maximă şi sunteţi în pericol să suportaţi cronicizări.

·         Bani. Faceţi cadouri costisitoare, dar vă supăraţi când cei dragi cheltuiesc mult. 

Taur (20.04 - 20.05)

Vibraţi de curiozitate, însă parcă au dispărut toate sursele dv. care vă ţineau la curent cu „noutăţile” apărute. Aveţi senzaţia că bateţi pasul pe loc.

·         Iubire. Intraţi în conflict cu persoana iubită, deoarece nu renunţaţi la activităţi.

·         Sănătate. E posibil să vă îmbolnăviţi din cauza drumurilor multe.

·         Bani. Faceţi cheltuieli fără să ţineţi cont că epuizarea economiilor e periculoasă. Vă lăsaţi condus de o forţă uriaşă, ce parcă vă obligă să luaţi decizii.

Gemeni (21.05 - 21.06)

Bunul simţ vă inspiră cum să abordaţi persoanele care vor depinde de dumneavoastră, cu care va trebui să colaboraţi şi de acum înainte. Susţinut şi de toţi şefii direcţi.

·         Iubire. Aveţi „succese” amoroase la care nici nu îndrăzneaţi să visaţi.

·         Sănătate. Decis să vă păstraţi starea de sănătate, apelaţi la mijloace nealopate.

·         Bani. Apreciere defectuoasă a bugetului şi probabilitate de a renunţa la vise. Deveniţi o adevărată vedetă şi vă implicaţi în tot şi toate, comiţând imprudenţe după imprudenţe.

Rac (22.06- 22.07)

Modificaţi cu mare atenţie un proiect şi speraţi că nimeni nu-şi va da seama. Ar trebui să fiţi mândru, pentru că efectiv vă îmbunătăţiţi toate activităţile.

·         Iubire. Toate relaţiile dumneavostră sentimentale şi amoroase sunt mai mult decât mulţumitoare.

·         Sănătate. Dacă faceţi din nou excese alimentare, veţi trece miercuri prin crize biliare.

·         Bani. Şansele financiare apar pe neaşteptate, dar vă împiedică să faceţi ce doriţi. Vi se oferă stipendii şi sponsorizări, pe care le refuzaţi.

Leu (23.07 - 22.08)

Comunicaţi cu greutate mai ales cu rudele. Nu sunt excluse confuziile şi interpretările care pot să vă îndepărteze definitiv. Amânaţi întâlnirile!

·         Iubire. Refaceţi relaţia cu partenerul şi începeţi prin a-i executa ordinele. Puteţi să vă luaţi gândul de la mediocritate şi lipsa atenţiei celor din anturaj.

·         Sănătate. Veţi trece prin experienţe neplăcute (disfuncţiile gastrice se pot croniciza).

·         Bani. Nu refuzaţi nicio activitate, iar bugetul devine mai mare.

Fecioară (23.08 - 22.09)

Obţineţi avantaje, dacă vă decideţi să vindeţi acum casa în care locuiţi. Rudele apropiate sau amicii vă pun întrebări indiscrete, dar nu vor să vă facă rău.

·         Iubire. Brutalitate, lipsă de măsură în sentimente şi gelozie periculoasă.

·         Sănătate. Cei ce au suportat o intervenţie chirurgicală vor fi nevoiţi să facă un control.

·         Bani. Înregistraţi un vârf de încasări, care este însoţit şi de plăţi. Faceţi schimbări, pe care nu aţi îndrăznit să le plănuiţi.

Balanţă (23.09 - 23.10)

Doriţi să transmiteţi principii de viaţă pe care le consideraţi foarte preţioase. Aveţi talentul de a modela caractere, de a disciplina persoane recalcitrante.

·         Iubire. Situaţii periculoase în ce priveşte o întâlnire programată de persoana iubită.

·         Sănătate. Numai excesele vă mai pot provoca neplăceri. Regim alimentar autoimpus.

·         Bani. „Prietenele” profită de originalele idei financiare pe care le aveți. Finalizaţi datorită noilor calităţi o grămadă de activităţi.

Scorpion (24.10 - 22.11)

Este necesar să vă reorganizaţi timpul liber ori chiar să acţionaţi asupra echilibrului dintre somn şi activitate. Sunt posibile mici neînţelegeri familiale.

·         Iubire. Atracţie sexuală ce vă pune pe jar şi vă împinge la declaraţii ieşite din comun. Aţi pus la cale o mică escapadă cu amicii şi nu ştiţi cum să ocoliţi întrebările persoanei iubite.

·         Sănătate. Nu sunt indicate intervenţiile chirurgicale decât în cazuri de urgenţă.

·         Bani. Din cauza unei foarte bune amice veţi fi din nou păgubit.

Săgetător (23.11 - 21.12)

Sunteţi solicitat de o rudă a persoanei iubite să lămuriţi nişte relaţii. Discuţia va avea o valoare simbolică, numai că veţi fi îngrijorat de repercusiuni.

·         Iubire. Se manifestă o tendinţă de a sublima iubirea sau chiar de a renunţa brusc la ea. Partenerul de viaţă vă reproşează lipsa de moralitate.

·         Sănătate. Nu are cine să vă ajute ca să depăşiţi perioada critică a unei crize renale.

·         Bani. Posibilităţile de suplimentare a venitului îmbracă cele mai variate forme. Consideraţi că sunteţi invulnerabil.

Capricorn (22.12 - 20.01)

Sunteţi prea autoritar şi se poate spune că scăpaţi din mână modul în care vă manifestaţi. Faceţi contracte, noi înţelegeri profesionale mai avantajoase.

·         Iubire. Refuzaţi „invitaţiile” erotice, indiferent de persoana care le face. Excludeţi mărturisirile şi preferaţi ca alţii să se confeseze în faţa voastră.

·         Sănătate. Infecţiile vă „pândesc” în continuare. Metode noi de creştere a imunităţii.

·         Bani. Sunteţi sfătuit să acceptaţi bani din activităţi ilicite sau doar un „cadou”. Şefii nu mai ţin cont de potenţialul vostru.

Vărsător (21.01 -19.02)

Sunteţi provocat să participaţi la un fel de întrecere, care se va dovedi generatoare de veselie şi bună dispoziţie. Colegii vă acuză pe nedrept de meschinărie.

·         Iubire. Relaţiile sentimentale devin explozive, deşi sunt aducătoare de pasiune.

·         Sănătate. Vi se recomandă un tratament nealopat şi faceţi greşeala să-l amânaţi. Trăiţi momente de tensiune maximă şi apoi de epuizare totală.

·         Bani. Există şanse de a primi moşteniri sau refinanţări.

Peşti (20.02 - 20.03)

Demersurile voastre sunt realiste şi se referă la recuperarea unor acte de care se pare că au uitat toţi. Apar forme de colaborare, instabile, dar mobilizatoare.

·         Iubire. Vă „mulţumiţi” să trăiţi o aventură amoroasă fără obligaţii.

·         Sănătate. Orice răceală vă readuce la pat, aşa că feriţi-vă cât puteţi de aglomeraţie şi eforturi.

·         Bani. Bunătatea pe care o manifestaţi nu este apreciată aşa cum ar trebui, însă nici nu puteţi să vă purtaţi altfel.

Sursa: m.click.ro

Foto simbol: thiswallpaper.com

Adaugă comentariu