Horoscopul zilei de miercuri, 29 iunie 2022. Nativii Capricorn nu trebuie să pună nimic la suflet

Horoscopul zilei de miercuri, 29 iunie 2022. Nativii Capricorn nu trebuie să pună nimic la suflet

Săptămâna continuă cu noi sfaturi și surprize din partea astrelor. Horoscopul zilei de miercuri, 29 iunie 2022, ne arată că nativii Capricorn nu trebuie să pună nimic la suflet. Culorile norocoase ale zilei sunt verde deschis și crem, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 2, 10, 22, 31, 38, 40, scrie sinteza.org

Berbec

Aspectele actuale pot aduce tensiune atunci când vine vorba de relațiile apropiate pe care le ai cu cei din jurul tău. Energia actuală este una bună pentru a încerca să te ocupi mai mult de tine și pentru a lăsa în urmă resentimentele.

Taur

Încearcă să te conectezi mai mult cu tot ceea ce ține de corpul tău fizic și analizează-ti foarte atent emoțiile, pentru că este foarte important să găsești un echilibru. Nu mai permite lucrurilor negative care vin din exterior să te afecteze mai mult decât este cazul.

Gemeni

Aspectele actuale pot să îți aducă în drumul tău o oportunitate prin care să reușești să îți găsești un echilibru din punct de vedere emoțional. Încercă să lași în spate acele lucruri care te-au dezamăgit, mai ales când vine vorba de partenerul de viață. Ia fiecare zi la timpul ei.

Rac

Este posibil să simți că acele aspecte care te-au stresat în ultima perioadă atunci când vine vorba de în sectorul carierei să își fi lăsat amprenta mai mult decât crezi asupra mentalului tău. Anumite planuri neașteptate pot apărea în partea a doua a zilei.

Leu

Este posibil ca astăzi să fii destul de sceptic în tot ceea ce ține de anumite situații care îți vin în drum, dar și vizavi de oamenii cu care interacționezi. Încearcă să scapi de anumite emoții negative din trecut, pentru a putea judeca clar în acest moment.

Fecioara

Astăzi este o zi bună pentru a vedea mai clar cine sunt prietenii tăi adevărați si pe cine te poți baza în momentele bune, dar si în cele dificile din viața ta. Încearcă să eviți drama sau tot felul de discuții negative care nu te ajută din punct de vedere social.

Balanță

Este o zi bună pentru a încerca să îți manifești visurile și pentru a-ți face un plan pe termen lung împreună cu cei dragi. Este un moment extraordinar si pentru a lucra la tot ceea ce ține de emoțiile tale și pentru a-ți asculta nevoile fizice, dar și emoționale.

Scorpion

Universul îți aduce astăzi anumite treburi pe care le ai de rezolvat sau anumite situații karmice care sunt menite să îți testeze răbdarea sau puterea. Încearcă să iei totul așa cum vine eliminând fricile, pentru că acestea nu te ajută cu nimic.

Săgetător

Este posibil ca în sfârșit să te simți pregătit să îți asumi noi responsabilități în viața ta. Anumite oportunități te ajută să mergi înainte în tot ceea ce ține de viața ta profesională, iar asta te ajută din punct de vedere mental, dar și emoțional.

Capricorn

Încearcă să nu pui la suflet toate micile neînțelegeri care pot veni pe parcursul zilei. Dacă te simți neglijat, încearcă să nu te iei foarte în serios din cauza faptului că Jupiter aduce expansiune în tot ceea ce ține de emoțiile tale. În partea a doua a zilei, energia va deveni mult mai benefică.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci o listă cu acele lucruri pe care le ai de făcut în perioada următoare. Dacă în ultima perioadă a fost ceva mai dezorganizat, acum este un bun moment pentru a pune totul în ordine atât la servici cât și acasă. Te va face să te simți mai bine.

Pești

Este posibil ca astăzi să tot cauți acele lucruri care te fac să te simți fericit si ai nevoie de foarte multă energie pozitivă din partea celorlalți. Încearcă să eviți să crezi doar în noroc, pentru că de multe ori în viață ai ce negociezi, nu ce meriți.

 

 

 

Sursa foto: telegraph

Adaugă comentariu