Mesaj de susținere pentru Mihai Stratulat de la Ionela Hadârcă: „Jios labele de pe Stratulat!”

Mesaj de susținere pentru Mihai Stratulat de la Ionela Hadârcă: „Jios labele de pe Stratulat!”

Jios labele de pe Stratulat!”, așa începe o postare de susținere pentru pediatrul Mihai Stratulat scrisă de Ionela Hadârcă, mamă și ea, dar cunoscută de mulți dintre noi datorită filmulețelor video pe care le realizează. Ionela Hadârcă a reacționat astfel după ce au apărut critici la adresa medicului care a decis să dezvăluie cruntul adevăr cum copiilor li se pun diagnoze greșite la cel puțin două spitale din capitală și care sunt tratați neargumentat cu antibiotic chiar din primele zile de viață.

Puteți citi dezvăluirile medicului AICI, iar ceea ce a urmat AICI și AICI. Iar în continuare vedeți postarea Ionelei Hadârcă:

„Eu tare bine țin minte cum am ajuns cu copilul de jumate de an în spitalul de pe Lazo, unde mi-au zis că ei nu știu de ce vomită, dar încep a-i administra antibiotic, pentru că în spital oricum se va molipsi de ceva. Iar când am zis că refuz internarea, mi-au urat să mă întorc pân’ diseară în reanimare.

Costă scump consultația la Stratulat? Este o clinică privată, în Europa ați fi fericiți să achitați 15 eur pentru o consultație la pediatru! Iar sutele de mesaje la care răspunde zilnic, gratuit, corect, le contabilizează cineva? Sute, zilnic, eu vorbesc cu 5 oameni și-s lehămitită.

Mulțumiți-i că nu și-a împachetat și el valiza, că încearcă să schimbe un sistem putred, că se rupe de metodele învechite care vă calicesc copiii. Și băgați în cap ce spune, că de la biseptol și fenobarbital s-au mai schimbat timpurile”.

 

Și această postare a trezit sute de reacții, iar alți părinți au scris și ei prin ce calvar au trecut la spitalele menționate de pediatrul Stratulat.

 

Foto simbol: protv.md

Adaugă comentariu