Un desen animat superb pentru întreaga familie - Ferdinand

Un desen animat superb pentru întreaga familie - Ferdinand

Dacă primăvara încă nu e prea generoasă cu noi în vreme frumoasă, ne putem singurei înfrumuseța serile încă lungi și reci vizionând desene animate amuzante și interesante împreună cu toată familia. Iar propunerea noastră pentru astăzi este desenul „Ferdinand”, premiera căruia a fost la finele lui 2017.

Potrivit portalului filmelacinema.net, Ferdinand este un taur sentimental căruia îi place să se odihnească la umbra copacilor și să miroase flori. Chiar dacă Ferdinand a crescut și a devenit deosebit de puternic, a rămas la fel de blând ca un vițeluș. Rutina lui Ferdinand este dată peste cap în ziua în care un grup format din cinci bărbați își fac apariția în regiune în căutarea celui mai mare, mai rapid și mai puternic taur pentru a lupta într-o arenă din Madrid. Ferdinand este ales din greșeală… ce se va alege de soarta sa?

Acest desen animat îi poate învăța pe copii că prima impresie poate fi greșită, că o ființă fioroasă poate fi foarte blândă, dar și să fie ei înșiși mereu și „încrezătauri” că vor reuși orice își vor propune.

 

Vă dorim vizionare plăcută!

 

Foto: npr.org

Adaugă comentariu