Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

6 cazuri de infecție cu coronavirus și 39 suspecte. Între timp unii se țin de glume și își bat joc de munca medicilor

6 cazuri de infecție cu coronavirus și 39 suspecte. Între timp unii se țin de glume și își bat joc de munca medicilor

Două persoane în stare de ebrietate au mers la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și le-au spus medicilor că au venit recent din Italia. După ce le-au fost prelevate probe, cei doi au spus că au glumit și că nu s-ar fi întors din Italia. Poliția urmează să ia măsuri în privința celor doi moldoveni puși pe glume, anunță sputnik.md.

Numărul de îmbolnăviri cu coronavirus a ajuns la 6 cazuri confirmate. Anunțul a fost făcut în această dimineață, după ședința Punctului Focal Național de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

Astfel, în total sunt 39 de cazuri suspecte de contaminare cu noul coronavirus. Toate persoanele infectate cu COVID-19 au venit din Italia. Starea de sănătate a celor șase persoane este de gravitate medie.

În Republica Moldova este în vigoare Codul Portocaliu de pericol de contaminare cu conoravirus.

Procesul de studii a fost suspendat miercuri, 11 martie. De asemenea, instituții publice importante, precum Primăria Chișinău, dar și Poliția, au anunțat suspendarea audiențelor pentru cetățeni, pentru evitarea riscurilor de răspândire a virusului.

Share:

Articole recomandate