Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Băiețelul de 4 ani din Ucraina, căutat de mama sa, a fost găsit mort

Băiețelul de 4 ani din Ucraina, căutat de mama sa, a fost găsit mort

Sasha (Alexandru) băiețelul de 4 ani din Ucraina, căutat cu disperare de mama sa după ce a dispărut în timpul evacuărilor din Kiev, a fost găsit mort. Anunțul a fost făcut de mama sa pe site-urile de socializare.

„Astăzi am găsit cadavrul lui Sashenka. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat în căutare, le mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și credința voastră, vă mulțumesc pentru sprijin. Mulțumită ție, fiul meu m-a cunoscut. Sashenka, micul nostru înger este deja în rai! Astăzi sufletul lui și-a găsit liniștea...”, a scris pe pagina sa de Facebook Anna Yakhno, mama copilului.

Copilul a dispărut la Vișgorod, pe data de 10 martie, când împreună cu bunica lui au urcat într-o barcă împreună cu alte șase persoane, încercând să traverseze barajul de pe Nipru de la marginea Kievului. Barca a fost găsită după o zi, bunica decedată tot atunci, dar nici urmă de băiețel, care era singurul ce purta vestă de salvare.

De atunci mama copilului a postat pe rețelele de socializare nenumărate mesaje în care roagă internauții să o sesizeze în cazul în care îi zăresc fiul. Mama lui avea speranța că el a ajuns în Moldova cu alți refugiați, chiar primise și o informație că Sașa ar fi văzut în România, dar nu s-a adeverit. Comunitatea online a transmis mesaje de condoleanțe mamei și au menționat că povestea băiețelului ia emoționat până la lacrimi și cu toții au sperat ca acesta să fie găsit în viață.

 

 

Sursa foto: Arhiva personală

Share:

Articole recomandate