Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Câștigătorii eurovision s-au întors în Ucraina pentru a lupta. Imaginii emoționante cu Oleg Psiuk

Câștigătorii eurovision s-au întors în Ucraina pentru a lupta. Imaginii emoționante cu Oleg Psiuk

Băieții de la Kalush Orchestra au ridicat sala în picioare cu melodia „Stefania”, cântată în limba ucraineană. Publicul a fost încântat de prestația ucrainenilor, care potrivit caselor de pariuri, sunt favoriții concursului, cu cele mai mari șanse să câștige trofeul Eurovision 2022, transmite Știri.md. 

„Vă rugăm, ajutați Ucraina, ajutați Mariupolul, ajutați Azovstal”, este mesajul transmis de solistul trupei Kalush, după prestația de pe scena de la Torino. 

Oleg Psiuk, solistul grupului ucrainean de rap popular Kalush Orchestra, a fost zărit când își îmbrățișa iubita, înainte de a se întoarce în Ucraina pentru a lupta și a-și apăra țara.

Grupului de bărbați, format din șase membri, li s-a dat permisiunea specială să părăsească țara pentru a participa la competiție. Însă au primit ordin să se întoarcă acasă până luni.

Conform legii ucrainene, tuturor bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani li se interzice părăsirea țării și sunt îndemnați să se alăture armatei sau să susțină efortul armatei.

Ucraina participă la Eurovision din anul 2003 și a câștigat până acum de două ori concursul - o dată în 2004 de Ruslana cu „Wild Dances” și o dată în 2016 de Jamala cu „1944”. 

Share:

Articole recomandate