Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Caz șocant: O fetiță de 10 ani și-a găsit mama spânzurată

Caz șocant: O fetiță de 10 ani și-a găsit mama spânzurată

Clipe de groază pentru o copilă, după ce și-a găsit mama spânzurată într-un șopron. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:25, într-o localitate din raionul Fălești (Republica Moldova). Totul s-ar fi întâmplat după o ceartă cu soțul plecat la muncă peste hotare. Femeia a lăsat în urma sa doi copii orfani, transmite deschide.md

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 29 de ani. Cadavrul acesteia a fost depistat noaptea trecută de către fiica sa în vârstă de 10 de ani, tot ea fiind și cea care a alertat poliția despre acest caz.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că, din motive încă necunocute de anchetă, victima s-ar fi certat la telefon cu soțul său, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care este plecat de 3 luni la muncă în Israel. Imediat după discuția telefonică, femeia a ieșit din casă.

Ulterior, fiica sa s-a pornit după ea și a găsit-o spânzurată într-un șopron din spatele casei. Copila ar fi încercat să-și salveze mama și a tăiat ștreangul cu un cuțit de bucătărie, dar din nefericire deja era prea târziu.

Cei doi soți nu s-au aflat la evidența poliției și aveau împreună două fetițe de 10 și respectiv 5 ani.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care a făcut-o pe femeie să recurgă la acest gest disperat.

Share:

Articole recomandate