Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cleopatra Stratan revine într-un videoclip emoționant despre mame împreună cu fratele ei

Cleopatra Stratan revine într-un videoclip emoționant despre mame împreună cu fratele ei

Parcă mai ieri cânta „Ghiță, te-aștept deseară la portiță”, iar azi a îmbrăcat o rochie albă de mireasă și într-un câmp uitat și pustiit o cântă  pe „Mami”. Cleopatra Stratan, alături de fratele ei, Cezar, au lansat câteva ore în urmă și videoclipul piesei, iar lacrimile sunt greu de stăpânit. Dorul de mamă, copii lăsați în grija bunicilor, greutățile și neajunsul cel mare - dragostea din partea părinților, sunt cântate foarte profund în speranța că mesajul va ajunge la toate inimile.

Subiectul clipului ne sugerează că personajul interpretat de Cezar, feciorul lui Pavel Stratan, e lăsat în grija bunicilor. Îi este frig și foame, suferă, plânge, dar își găsește un prieten - un cățeluș. Luptă pentru viața lui așa cum ar trebui să lupte și părinții pentru copiii lor.

„Dacă mi-e frig ori îmi e foame, repet în gând cuvântul mami.

„Să știi că eu n-am stat degeaba.

Am mai crescut, cu toate că fericirea pe la noi de-atunci n-a mai trecut, ori poate-o fi trecut pe la copiii mai cuminți, care seara cu povești adorm alături de părinți. Mami!!!”, sunt versurile pe care le spune Cezar.

 

Se pare că piesa face parte din debutul lui Cezar Stratan, așa cum  prezența Cleopatrei poate fi sesizată doar în partea  de refren. E atât de frumoasă, iar rochia albă te duce cu gândul la mireasa ce aleargă în căutarea măicuței în cea mai importantă zi din viața ei.

„Mami, gândul la tine mă poartă-n zbor. Mi-atât de dor. Mami, tresar când privesc spre cer și văd un avion. Astă noapte am visat că ai venit, dar nu erai când m-am trezit”, cântă Cleopatra

Piesa se pare că se va bucura de un succes grandios, ținând cont de faptul că în primele ore de la lansare a adunat deja mii de vizualizări și zeci de comentarii.

Emoționant, expresiv - Superb!”

„Frumos și trist... adevărul doare.”

„Cleopatra ești așa de frumoasă. Cezar, la fel și tu. Sper că acel cățeluș e în mâini bune!”

Apăsător!

„Cuvinte puternice, imagini pătrunzătoare ! Drama copiilor care cresc departe de părinți! Felicitări!

„Melodia e așa de frumoasă îmi aduce aminte de tatăl meu.”

Acestea au fost printre primele comentarii, dar cu siguranță urmează un întreg amalgam. Succes!

 

Sursa: facebook.com, youtube.com

Share:

Articole recomandate