Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cum arată femeia care cântărește 25 de kilograme. Tânăra nu intenționează să se oprească din slăbit

Cum arată femeia care cântărește 25 de kilograme. Tânăra nu intenționează să se oprească din slăbit

O femeie din China care cântărește 25 de kilograme a uimit pe toată lumea când a anunțat că vrea să mai slăbească. Aceasta, care își spune Baby Tingzy în mediul online, a atras atenția tuturor după ce și-a prezentat trupul extrem de slab pe rețelele de socializare și a anunțat că nu se oprește aici.

Baby Tingzy are 160 cm înălțime și cântărește aproximativ 25 kilograme și se pare că și-a propus să slăbească și mai mult. Femeia are peste 42.000 de fani pe Douyin, versiunea din China a TikTok, majoritatea exprimându-și îngrijorarea cu privire la sănătatea ei.

Tânăra respinge mereu astfel de preocupări, susținând că preferă să fie super slabă și adăugând că silueta ei asemănătoare unui schelet nu are niciun impact negativ asupra vieții ei.

Baby Tingzy, care provine din Guangzhou, provincia Guangdong din China, postează în mod constant clipuri cu ea în ținute sumare pentru a-și arăta fizicul firav și aparent nu-i pasă de critici.

În majoritatea clipurilor sale, tânăra dansează în fața camerei și pozează în ținute sumare, arătându-și picioarele și mâinile. De asemenea se cântărește în mod regulat pentru a-și ține fanii la curent cu pierderea kilogramelor.

După ce Baby Tingzy a devenit virală pe rețelele de socializare din China, mulți au comentat că aceasta ar putea suferi de anorexie și ar avea nevoie urgentă de ajutor medical. Alții chiar au catalogat-o ca fiind „un schelet dansator”.

Este greu să-ți imaginezi ca un adult să cântărească 25 de kilograme”, a scris o persoană.

„Nu aș îndrăzni să mă mișc prea mult de teamă să nu-mi rup oasele”, a adăugat alt internaut.

„O, Doamne, chiar îmi este teamă că vei muri în timp ce mă uit la telefon”, a comentat altcineva.

Trendul care a ucis o femeie în China

Baby Tingzy nu este singura femeie din China care este extrem de slabă. O tânără influenceriță în vârstă de 21 de ani a murit anul trecut, după ce a încercat să slăbească 90 de kilograme.

Fata a participat la antrenamente intense și a avut un regim sănătos pentru a scăpa mai ușor de kilogramele în plus. Aceasta se prezentase la spital pentru că s-a simțit rău în urma exercițiilor fizice.

Influencerița, cunoscută sub numele de Cuihua, s-a alăturat uneia dintre taberele de slăbit din China, unde viața ei de zi cu zi se concentra doar pe fitness. În tabără, ea a participat la antrenamente de mare intensitate și, de asemenea, la un regim alimentar sănătos pentru a-și facilita pierderea în greutate

Fata și-a documentat rutina zilnică în peste 100 de videoclipuri, care au inclus exerciții cardio de mare intensitate și antrenamente de forță, cum ar fi frânghii de luptă și haltere.

Cuihua slăbise 36 de kilograme în șase luni, iar scopul ei era să piardă per total 90 de kilograme.

O altă femeie a slăbit 40 de kilograme într-un an, deși cântărea doar 65 kilograme. Aceasta, al cărui nume nu a fost dezvăluit, are 165 cm și a apelat la o dietă extremă ce i-a provocat o tulburare de alimentație. Se pare că a decis să adopte o dietă foarte restrictivă după ce a născut al doilea copil, deoarece greutatea ei ajunsese la 65 de kilograme. În decurs de un an, ea a pierdut peste jumătate din greutatea corporală și a început să se confrunte cu probleme grave de sănătate. Abia după ce s-a simțit rău, a decis să viziteze un spital.

Medicii de la un spital din orașul Hengshui au fost șocați să vadă că femeia cântărea doar 25 de kilograme. Ea a fost diagnosticată cu anorexie nervoasă, o tulburare de alimentație gravă care deja îi afectase sănătatea.
 

Sursa: unica.ro 

Share:

Articole recomandate