Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

„Dulcea și tandra mea fiară” a răsunat la Jocurile Olimpice de la Beijing (video)

„Dulcea și tandra mea fiară” a răsunat la Jocurile Olimpice de la Beijing (video)

Patinatoarea canadiană Madeline Schizas și-a prezentat dansul pe gheață, pe ritmurile celebrului vals al lui Eugen Doga, interpretat de Cătălina Cărăuș. Cântăreața Cătălina Cărăuș a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a scris că este mândră că limba română a răsunat pentru o lume întreagă.

Azi am aflat că piesa „Vals” de Eugen Doga, în interpretarea mea, a sunat la Olimpiada de iarnă din Beijing, datorită sportivei canadiene Madeline Schizas la patinaj artistic. Sunt foarte emoționată. După atâția ani piesa ia amploare la nivel internațional și e ascultată de milioane de oameni din întreaga lume! Eu însa am un nou proiect acum, total diferit de ce am făcut în trecut și sper curând să văd roadele muncii mele și a întregii echipe și ca acest proiect să ia amploare si la nivel internațional (sper mai curând decât 10 ani) Azi sunt mândră, mândră că limba română a răsunat pentru o lume întreagă”, a scris pe pagina sa de facebook, Cătălina Cărăuș.

 

Patinatoarea canadiană are 18 ani, și a ocupat locul III în grupa sa, cu această piesă, care a fost aleasă împreună cu antrenorul său.

 

Sursa foto: olympic.ca

 

Share:

Articole recomandate