Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Femeia care a înscenat sinuciderea iubitului ei pentru a-i moșteni averea a fost condamnată la 40 de ani de închisoare

Femeia care a înscenat sinuciderea iubitului ei pentru a-i moșteni averea a fost condamnată la 40 de ani de închisoare

O femeie din Australia care a înscenat sinuciderea partenerului de viață pentru a-i moșteni averea a uitat să-și „șteargă” toate urmele, iar acum a fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru crimă, scrie jurnal.md

Natasha Beth Darcy, acum în vârstă de 46 de ani, l-a sedat și gazat pe Mathew Dunbar, 42 de ani, pe 2 august 2017. Acesta a fost găsit mort în pat, în casa lui din orașul Walcha. Iubita lui a aranjat scena crimei în așa fel încât să pară că a fost vorba de o sinucidere, însă a scăpat din vedere câteva un detaliu esențial, care a dat-o ulterior de gol.

Femeia a căutat pe Google cum să comită crima perfectă. Anchetatorii i-au descoperit la percheziția informatică căutări precum păianjeni roșii ucigași, ciuperci mortale și sintagme precum „cum să comiți o crimă”, a spus procurorul Brett Hatfield, portrivit Digi24.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, pe un site de întâlniri, dar în scurt timp Natasha Beth Darcy a început să facă presiuni asupra iubitului ei pentru ca acesta să-și schimbe testamentul, iar ea să fie singura moștenitoare a proprietății de de 3,5 milioane de dolari.

După ce au fost puse cap la cap toate probele, femeia a fost condamnată luni la 40 de ani pentru crimă, cel mai devreme putând fi eliberată condiționat în 2047. Judecătoarea Julia Lonergan a catalogat crima ei drept „stângace și urâtă”.

„Pe măsură ce timpul trecerea, abuzul emoțional și atacurile fizice s-au transformat într-o metodă mai concentrată și mai sigură pentru a obține rezultatul dorit. Infractoarea a fost insensibilă, necruțătoare și fără inimă în atingerea scopului ei de a scăpa de Mathew. Minciunile și metodele ei au fost stupide, neîndemânatice și urâte, dar au reușit, din păcate, să-și atingă obiectivul - moartea lui Mathew. Însă infractoarea nu a știut să-ți acopere urmele”, a Julia Lonergan.

Ea a mai spus că Darcy ar merita să fie închisă pentru tot restul vieții, având în vedere că a exploatat și manipulat în totalitate relația pentru câștiguri financiare.

Cu ani înainte, Darcy a mai fost condamnată pentru că și-a agresat fostul soț, pe care l-a lovit cu un ciocan în cap în timp ce dormea. După câteva zile, l-a sedat și a incendiat casa, însă acesta s-a salvat la timp.

Share:

Articole recomandate