Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Fetiță de 3 ani decedată după ce mama a lăsat-o singură aproape o săptămână în apartament

Fetiță de 3 ani decedată după ce mama a lăsat-o singură aproape o săptămână în apartament

O fetiță de 3 ani a decedat după ce mama sa, o tânără de 21 de ani, a lăsat-o singură în apartament aproape o săptămână. Cazul îngrozitor a avut loc în Rusia, orașul Kirov.

Corpul neînsuflețit al micuței a fost descoperit de bunica acesteia, femeia a venit să-și felicite nepoțica cu ocazia zilei de naștere. Vecinii au spus că nu au văzut ca în apartament să intre cineva timp de aproape o săptămână.

Mama copilei ar fi declarat polițiștilor că în această perioadă a trăit la o prietenă de a sa și nu a revenit acasă fiindcă nu ar fi avut bani de taxi. Totodată, ea a scris pe profilul său de Instagram că fetița sa este omagiată și răspundea foarte activ la comentariile cu felicitări.

Potrivit datelor, fetița ar fi murit de sete, căci mama sa a închis complet apa în apartament atunci când a plecat. „A avut parte de o moarte crudă, a murit încet și chinuitor, copilul nu avea nici apă, nici mâncare”, a declarat Vladimir Șabardin, responsabilul pentru protecția drepturilor copilului din regiune.

Conform unor date neconfirmate, copilul ar fi putut muri și din cauza unei intoxicații cu detergent de spălat rufele, pe care l-ar fi mâncat de foame.

 

Sursa: snob.ru; youtube.com

Foto simbol: vse42.ru

Share:

Articole recomandate