Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ginecologul-obstetrician Vadim Scarlat își reia activitatea în cadrul unei clinici private

Ginecologul-obstetrician Vadim Scarlat își reia activitatea în cadrul unei clinici private

Începând de astăzi, 15 ianuarie, medicul obstetrician-ginecolog Vadim Scarlat își reia activitatea. Medicul va primi pacientele la clinica Repromed+ din sectorul Botanica al capitalei, scrie în exclusivitate portalul tematic mamaonline.md.

Despre aceasta s-a aflat dintr-un grup închis de pe facebook. „De astăzi Vadim Scarlat are telefonul activ! A revenit la regimul lui obișnuit de 24 din 24”, a menționat o sursă. Potrivit acesteia, medicul a primit oferte din partea mai multor clinici private însă a acceptat-o pe cea de la Repromed, întrucât  maternitatea de acolo este modernă și dotată cu servicii și aparataj de ultimă generație necesar pentru monitorizarea gravidelor și nu numai.

Vadim Scarlat a fost reținut în luna octombrie a anului trecut de către CNA într-un dosar de corupție. Medicul a fost reținut atunci împreună cu cinci judecători, un procuror, un avocat, un asistent judiciar și un inculpat pe un dosar. Potrivit Centrului Național Anticorupție, medicul împreună cu inculpatul erau „clienții” judecătorilor – cei care furnizau bani și în interesul cărora urmau să fie emise decizii favorabile. Detalii despre caz citiți AICI.

Share:

Articole recomandate