Iată cum vă puteți înscrie copilul la tabără!

Iată cum vă puteți înscrie copilul la tabără!

Părinţii care doresc să-şi înregistreze copilul la una din taberele de odihnă din municipiul Chişinău, trebuie să depună o solicitare în scris la instituția de învățământ în care acesta îşi face studiile. După ce are loc validarea cererii, responsabilul din instituție înregistrează solicitarea în aplicația electronică „Tabere – 2019”, iar biletele pentru taberele de odihnă se distribuie în şcolile în care elevii își fac studiile, scrie tv8.md.

Primele tabere care și-au deschis larg ușile pentru elevii din municipiu au fost cele 20 de tabere cu sejur de zi, care activează în baza instituțiilor de învățământ din municipiu. La moment în aceste tabere se odihnesc circa 1670 de elevi”, informează Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău.

De asemenea, în municipiu au fost deschise oficial trei tabere constante. De pe data de 3 iunie curent în tabăra „Cireșarii” se odihnesc în jur de 180 de elevi. De pe data de 5 iunie curent, tabăra „Alunelul” şi-a deschis uşile pentru aproximativ 170 de elevi, iar tabăra „Poienița veselă” - pentru circa 500 de elevi.

 

Sursa foto: ya-roditel.ru

Adaugă comentariu