Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Învăţător reţinut pentru acţiuni perverse faţă de copii

Învăţător reţinut pentru acţiuni perverse faţă de copii

Un învăţător din Ungheni, de 44 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de acţiuni perverse faţă de copii, transmite IPN.

Poliţia informează că au fost instalate, în perioada lunilor mai-iunie, camere de supraveghere cu ajutorul cărora se demonstrează că învăţătorul, în cadrul orelor, a întreprins acţiuni perverse cel puţin faţă de doi băieţi de opt ani, exprimate prin atingeri indecente, precum şi alte acţiuni cu caracter sexual.
Totodată, învăţătorul a întreţinut în incinta clasei de învăţământ a liceului de mai multe ori, în afară orelor de predare, raporturi homosexuale şi alte raporturi în forme perverse cu mai mulţi bărbaţi, inclusiv şi cu un fost profesor al acestei instituţii de învăţământ.

Pe cazul dat, în comun cu Secţia specializată a Procuraturii Generale, se efectuează urmărire penală, iar în cazul dacă persoana va fi găsită vinovată, riscă o pedeapsă cu închisoare de până la şapte ani.

Într-un raport realizat asupra violenței față de copii în Republica Moldova din 2007, realizat pe un eșantion de 1629 elevi, reprezentativ pentru copiii de vârste școlare cuprinse între 10 și 18  ani, s-a constat că 4 % dintre profesori abuzează sexual elevii.

Foto: thesun.co.uk

Share:

Articole recomandate