Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Jurnalista, bloggerița și prezentatoarea Doina Danielean este invitata specială a evenimentului Crăciunul Copiilor 2023

Jurnalista, bloggerița și prezentatoarea Doina Danielean este invitata specială a evenimentului Crăciunul Copiilor 2023

Ea este cea care vă va întâmpina și ghida când veți ajunge la sărbătoare! Într-un decor de poveste și cu posibilitatea de a face fotografii frumoase!

Iar la 11.30 va avea loc o discuție de suflet cu cei care o îndrăgesc, unde va prezenta și cartea sa recent lansată „De #33 de ori”.

Aici părinții vor putea servi un pahar cu vin marca Gitana Winery 1953 și discuta cu autoarea, iar copiii mici se vor putea juca la terenul de joaca din hall (aproape de mame).

Doina Danielean este jurnalistă și bloggeriță. În acest an a lansat prima sa carte „De #33 de ori”, care este „o autobiografie… și totodată, mai mult decât atât”.

La eveniment veți putea cumpăra cartea cu un preț redus, cu autograful autoarei.

„De #33 de ori” este un jurnal scris de-a lungul a 33 de ani… provocatori, aspri și frumoși în felul lor; Este o mustrare pentru cei care încetează să lupte pentru visurile lor, pentru cei care obișnuiesc să lase mâinile jos și mai ales – pentru cei care-și pierd speranța; Este… o parte în viața unei femei care a găsit putere în sine și a reușit să iubească ca la început, poate chiar și mai mult” cum o descrie Doina Danilean.

 
Share:

Articole recomandate