Medicul Komarovski, despre închiderea parcurilor de distracții din Moldova: O guvernare „sănătoasă” nu poate să închidă un parc

Medicul Komarovski, despre închiderea parcurilor de distracții din Moldova: O guvernare „sănătoasă” nu poate să închidă un parc

Cunoscutul pediatru ucrainean, Evghenii Komarovski, a publicat un video pe vlogul personal, dedicat iarăși celei mai actuale probleme medicale cu care se confruntă în prezent omenirea. Acesta a vorbit despre coronavirus și alte infecții. De asemenea, specialistul a comentat și închiderea parcurilor de distracții de la noi din țară. Acesta este de părere că decizia autorităților „nu are nicio logică”, informează agora.md. 

„Nu există nicio logică în decizia luată de autorități. Eu înțeleg cam de ce se întâmplă asta. Întotdeauna atunci când ceva calitativ se închide, înseamnă că nu s-au împărțit la timp. O guvernare „sănătoasă” nu poate să închidă un parc, iar dar dacă administrația nu s-a înțeles cu puterea, încep problemele”, a răspuns medicul Komarovski unei mame a patru copii, fiind indignată de faptul că pe terenurile de joacă cu plată din Chișinău este permis accesul copiilor, iar la parcul de distracții OrheiLand nu se permite.

Komarovski i-a îndemnat pe părinți să lupte pentru drepturile copiilor lor.

 „Guvernarea lucrează pentru voi, este aleasă de voi. Cereți, obțineți drepturile copiilor voștri. Dacă ați avut noroc și sunt oameni normali, care au deschis un asemenea parc, atunci cel care l-a închis este un guvernant anti-popor. Acum se vor găsi din cei care vor spune că lui Komarovski i-au dat bani. Fiecare cuvânt despre oricare țară ex-sovietică înseamnă o mulțime de acuzații și discuții despre cine dintre politicieni m-a cumpărat. M-ați săturat. Faceți concluziile corecte”, a spus doctorul.

Precizăm că la data de 28 iunie, mai mulți localnici ai orașului Orhei s-au opus sistării activității parcului de distracții „OrheiLand”, chiar dacă Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a decis, interzicerea activității parcurilor tematice, descrise în lege drept bâlciuri, dar și a parcurilor de distracții. 

Sursa: agora.md; foto: cdn1.img.sputnik.md

Adaugă comentariu