Mesajul unei prezentatoare meteo către cei care au jignit-o pentru că este gravidă

Mesajul unei prezentatoare meteo către cei care au jignit-o pentru că este gravidă

Katie Fehlinger este o prezentatoare meteo din Philadelphia care a continuat să prezinte ştirile meteo chiar şi în cea de-a 35 săptămână de sarcină. Pentru că burtica ei era din ce în ce mai vizibilă, telespectatorii au început să o jignească pe reţelele de socializare.

Katie a încercat să ignore mesajele însă la un moment dat nu s-a mai putut abţine aşa că le-a dedicat următorul mesaj:

“Odată în plus, trebuie să-mi iau ceva de pe inimă. Da, știu că sunt o țintă ușoară pentru critici prin natura locului meu de muncă. Întotdeauna am înțeles asta și de fiecare dată le-am ignorat. Totuși, după ce am fost jignită în mod ostentativ și am fost acuzată că îmi expun burta de gravidă într-un mod dezgustător, am simțit nevoia să depășesc această barieră și să spun lucrurilor pe nume.

Desigur, toată lumea are dreptul să-și exprime opinia, dar nu într-o astfel de manieră. Asemenea comentarii lipsite de bun simț nu mă vor face niciodată să-mi doresc să schimb ceva în ceea ce mă privește. Aici este vorba despre cu totul altceva. Aceste obrăznicii sunt adresate unei femei însărcinate.

Așadar, acest mic manifest al meu este dedicat tuturor mamelor – femeielor însărcinate care vor deveni mame, mamelor care citesc asta în timp ce copiii lor se joacă în balansoar, mamelor ai căror copii au plecat de mult la colegiu.

Sunteți frumoase!

Și, pentru faptul că trec prin cele mai supărătoare – și să recunoaștem, lipsite de strălucire – momente în timpul unei sarcini, pentru că vor să aducă pe lume un copil, mamele sunt uimitoare și merită cuvinte de laudă.

Sincer, nu-mi pasă cât de ”oribil” și ”nepotrivit” crede lumea că arăt. Nu mă deranjează faptul că mă îngraș 22 de kilograme, că sufăr de insomnie și că nu mai pot dormi confortabil, dacă asta înseamnă că voi aduce pe lume două fetițe sănătoase. Aici este vorba despre mult mai mult decât banala estetică. Vreau ca acești copii din pântece să pășească cu dreptul în viață și tocmai de aceea sper ca burta mea care ”arată ca și cum ar exploda” să mai crească și în următoarele câteva săptămâni.

Propun un toast pentru picioarele umflate, vergeturi, grețuri, kilograme în plus și cearcăne! Acestea sunt simbolurile maternității. Și aceia dintre voi care cred că toate astea sunt ”dezgustătoare”, gândiți-vă că o femeie a trecut prin toate astea ca să vă aducă pe lume.

Până atunci însă, hai să ne amintim vorbele mamelor noastre- dacă nu ai nimic drăguț de spus, mai bine nu spune nimic”, a scris Katie Fehlinger pe Facebook, în dreptul unei imagini cu burtica ei de gravidă.

După ce postarea ei a devenit virală- a strâns zeci de mii de like-uri și peste 90.000 de like-uri - Katie a avut parte de o susținere surprinzătoare din partea a numeroase mame și colege de breaslă care au postat imagini cu ele însărcinate în ultimul trimestru.

Sursa, foto: baby.unica, mirror.co.uk

Adaugă comentariu