O fetiță de 2 ani a supraviețuit 4 zile într-o pădure, după ce a plecat de acasă

O fetiță de 2 ani a supraviețuit 4 zile într-o pădure, după ce a plecat de acasă

O fetiță de 1 an și 10 luni a supraviețuit în mod miraculos 4 zile într-o pădure din Rusia, după ce a plecat de acasă profitând de un moment în care părinții nu erau atenți la ea.

Lyuda Kuzina a dispărut din curtea casei părinților ei din regiunea Smolensk, la vest de Moscova, incidentul declanșând o operațiune uriașă de căutare, în care au fost implicate sute de persoane.

După 4 zile, fetița a fost găsită înfometată, însetată și acoperită de mușcături de insecte, dar într-o stare stabilă, atunci când un membru al unei echipe de căutare i-a auzit în pădure scâncetul slab.

„Mi-a spus că nu va mai fugi niciodată de mama. Nu știu cât timp își va aminti această promisiune, dar cel puțin acum ea spune asta”, a spus Antonina Kuzina, mama fetiței

Fetița a primit îngrijiri medicale la un spital pentru copii din Smolensk. Televiziunea rusă a vorbit cu mama și fiica ei la locul de joacă din fața spitalului.

Alarma a fost declanșată după ce Lyuda a dispărut din curtea casei de vacanță a familiei din zona Tyomkinsky, marțea trecută. Se juca afară cu sora ei de patru ani, dar a intrat în pădurea din apropiere când mama ei vorbea cu un vecin. Sora ei a urmat-o, dar se pare că s-a întors repede acasă.

Patru sute de voluntari și polițiști au început să cerceteze zona. Scafandrii au verificat bazinele din apropiere, dar nu au găsit nimic. După 4 zile, când familia aproape că își pierduse orice speranță, fetița a fost găsită la 4 kilometri de casă, la adăpostul unor ramuri de copac.

Povestea de supraviețuire a Lyudiei amintește de un băiețel de 3 ani care a supraviețuit 72 de ore într-o pădure siberiană cu lupi și urși, în 2016. Tserin Dopchut avea la el o ciocolată, în timp ce Lyuda nu avea nimic de mâncare.

Sursa: digi24.ro

Adaugă comentariu