Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Participă cu familia la evenimentul gratuit „Colorăm primăvara împreună” în parcul Valea Trandafirilor

Participă cu familia la evenimentul gratuit „Colorăm primăvara împreună” în parcul Valea Trandafirilor

În ajunul sărbătorilor de Paști, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, aduce culoare în parcul Valea Trandafirilor și invită toți părinții și copiii să vină joi, 5 aprilie, la ora 16.00, la un frumos eveniment. „Colorăm primăvara împreună” este genericul acestuia și va întruni mai multe activități educative și distractive pentru copii, dar și pentru restul vizitatorilor parcului Valea Trandafirilor. Și da, premiile vor fi nelipsite și ele.

Așadar, pe Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica, se va desfășura un atelier de creație pentru cei mici. Îndrumați cu atenție de către un voluntar cu studii în arte plastice, vor învăța arta vopsirii ouălor și creării decorului pascal. Copiilor le vor fi puse la dispoziție obiecte din ghips pe care să le coloreze, guașe și pensule.

Pe lângă faptul că se vor distra frumos, se va promova obiceiului de încondeiere a ouălor și în rândul copilașilor. Ulterior, alături de părinți, micuții se vor putea juca împreună cu Super Mario, care a pregătit multe concursuri interesante și premii pe măsură.

Tot mâine, 5 aprilie, pe Aleea Colorată (aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor, intrare dinspre bulevardul Decebal) va fi instalat un decor neobișnuit, dedicat sărbătorilor de Paști. Obiectul de decor va fi iluminat.

Mai multe detalii AICI

Share:

Articole recomandate