Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Scrisoarea de adio a îndrăgitului preot Maxim Melinti

Scrisoarea de adio a îndrăgitului preot Maxim Melinti

Maxim Melinti, cunoscutul și mult apreciatul preot din Ghidighici, a anunțat că își închide conturile de pe rețelele de socializare. Iar postarea sa a trezit un val de comentarii triste, mai ales de la concetățenii aflați peste hotare care îi ascultau în fiecare duminică slujba online pe Facebook.

Scrisoare de adio. Ținând cont de multiple insultări, calomnii și atacuri în public și în privat la adresa mea sau a familiei noastre, am luat decizia să închid contul meu de Facebook, precum și de pe alte rețele de socializare. Dragi oponenți, de acum nu vă mai chinuiți să-mi numărați like-uri, nu-mi căutați greșelile gramaticale sau de ordin profesional.  Dragi prieteni și prietene, de acum mă puteți vedea sau auzi doar pe viu, în biserică, în sat, în stradă și prin oraș. Binecuvântarea Domnului să fie mereu peste noi!”, a scris preotul.

Câteva comentarii ale oamenilor care urmăreau ceea ce posta părintele:

„Vă rugăm din suflet, Părinte Maxim, nu plecați de aici. Ne sunteți util, avem ce învăța de la dvoastră. Nu ne părăsiți de aici...”

Părinte, nu este cazul să faceți acest pas, tot timpul vor fi cei care vor insulta, vor batjocori, vor acuza, etc. Vă înțeleg că este foarte neplăcut și dureros. Eu vreau s-o spun din numele celor care nu găsesc timp să vină la biserică. Atât pentru mine, cât și pentru alți locuitorii al satului Ghidighici, este foarte important să citim mesajele D-tra de pe rețelele de socializare. Va susțin în toate

Eu vă urmăresc de undeva din sudul României... n-am cum să vin la Biserica dvs. Trebuie să fiți puternic pentru că din start v-ați înscris într-o trântă grea cu forțele răului și acum gata, vă lăsați învins?!

 

Foto de copertă: diez.md

Share:

Articole recomandate