Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Și-a abandonat cei 2 copii în casă timp de 9 zile pentru a-i înfometa și a cerși ajutoare pe net

Și-a abandonat cei 2 copii în casă timp de 9 zile pentru a-i înfometa și a cerși ajutoare pe net

O femeie din Ucraina și-a închis în casă cei doi copii, un băiețel de doi ani și o fetiță de trei ani, timp de nouă zile. Tânăra de 23 de ani, care locuiește in Kiev (Ucraina), a pus la cale acest plan, împreună cu iubitul ei, pentru a face rost de bani. Planul diabolic al mamei era să-i înfometeze pe copii pentru ca apoi să posteze imagini cu ei pe Facebook pentru a cere bani de la oameni.

Un jurnalist local a comparat apartamentul în care au fost lăsați micuții fără apă și mâncare cu lagărul de la Auschwitz – „o cameră de tortură pentru copii”. Micuța Anna, care a supraviețuit în mod miraculos spre deosebire de fratele său Danil, a fost nevoită să mănânce și tapetul de pe perete.

Anchetatorii au declarat că s-au găsit urme ale dinților micuților pe pereți, semn că aceștia au încercat să mănânce tapet dar și linoleum de pe jos.

Mama copiilor a fost supusă unei expertize psihiatrice, medicii stabilind că ea are discernământ și poate fi judecată pentru crimă, fiind pasibilă de 15 ani de închisoare.

 

Sursa: copilul.ro; thesun.co.uk

Share:

Articole recomandate