Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Tanti Ludmila revine cu un nou show pentru copii. Vezi când va avea loc premiera!

Tanti Ludmila revine cu un nou show pentru copii. Vezi când va avea loc premiera!

Postul de televiziune Prime lansează un nou show de excepție pentru copii - WOW Kids. Va fi o emisiune televizată la care zeci de copii din întreaga țară își vor demonstra talentele în diferite domenii: dans, pictură, muzică, teatru, geografie, matematică etc.

Sâmbătă, 6 mai, începând cu ora 20.00, la postul de televiziune Prime va fi difuzată premiera show-ului „WOW Kids”. Cei care vor juriza micile talente vor fi trei artiști notabili de la noi din țară, și anume: cântărețul și actorul Nicu Țarnă, interpreta Natalia Gordienko, dar și celebrul coregraf Teodor Rădulescu.

Organizatorii emisiunii promit un show de excepție cu multe surprize grandioase. Una dintre cele mai mari noutăți este și faptul că emisiunea va fi prezentată de Ludmila Bălan, cunoscută ca tanti Ludmila. Artista are deja o vastă experiență de lucru cu copiii, și asta deoarece în anii ’90 a prezentat mai multe emisiuni pentru copii, cele mai cunoscute fiind „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show”, acolo de unde mulți copii talentați și-au făcut debutul, iar astăzi se bucură de un mare succes.

Cel de-al doilea prezentator al show-ului va fi Mircea Marco. El, împreună cu părinții, va urmări, din zona backstage, prestația copiilor, dar și notele juraților. La finalul competiției va fi desemnat un singur câștigător, care se va alege cu un premiu bănesc în valoare de 100.000 de lei.

Contactată anterior de revista Odoraș, producătoarea emisiunii, Natalia Ciocan, a declarat că la realizarea acestui proiect lucrează aceeași echipă care a creat și a dezvoltat show-urile „Moldova are talent” și „Vreau o minune”.

Vedeți mai jos teaser-ul show-ului „WOW Kids”!

Foto/video: Facebook.com; capură video

Share:

Articole recomandate