Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un nou-născut s-a ales pe viață cu o cicatrice, după ce medicii i-au tăiat obrazul în timpul cezarienei

Un nou-născut s-a ales pe viață cu o cicatrice, după ce medicii i-au tăiat obrazul în timpul cezarienei

Mămica adolescentă (în vârstă de 19 ani) din Rusia a fost complet bulversată când a văzut ce s-a întâmplat cu bebelușul său, după naștere. Femeia urma să nască natural, însă odată ajunsă la spital, medicii i-au recomandat nașterea prin cezariană, fiind cea mai bună opțiune la acel moment atât pentru mamă, cât și pentru făt. Din păcate, micuțul a fost atins de bisturiu în momentul realizării operației de cezariană, iar pe obrazul său se află o cicatrice care îl va urmări tot restul vieții, transmite qbebe.ro.

Specialiștii declară faptul că, în mod normal, astfel de incidente sunt extrem de rare, fiind aproape imposibil ca un făt să fie atins de bisturiu la momentul realizării operației de cezariană. Cu toate acestea, statisticile arată total altceva: un studiu realizat pe un eșantion de 900 de femei demonstrează faptul că aproximativ 1.9% dintre micuții acestora au fost atinși de bisturiu, la naștere.

Proaspăta mămică declară faptul că a fost nevoită să aștepte cu sufletul la gură vreme de 24 de ore un chirurg plastician care să vină și să îi coasă micuțului rana provocată în urma nașterii.

Din păcate, acesta nu este primul astfel de caz mediatizat, multe alte mămici plângându-se de situații similare, în diverse colțuri ale lumii.

 

 

 

Sursa foto:qbebe.ro

Share:

Articole recomandate