Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, împreună în public, pentru prima dată de la începutul războiului

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, împreună în public, pentru prima dată de la începutul războiului

Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, au participat la funeraliile primului preşedinte al Ucrainei independente, Leonid Kravciuk. Este prima lor apariție publică împreună după invazia Rusiei, scrie unica.ro 

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, s-a reunit cu soția lui, Olena, la Kiev, după aproape trei luni de război. A fost prima oară când cei doi s-au afișat împreună de la invazia Rusiei, pe 24 februarie. Aceștia au participat la funeraliile lui Leonid Kravciuk, primul președinte al Ucrainei independente, care a contribuit la destrămarea URSS.

Soții Zelenski, în ținute de doliu, au depus un buchet de flori lângă sicriul acoperit cu drapelul galben-albastru al Ucrainei.

Olena și Volodimir Zelenski nu s-au mai văzut de la începutul războiului. Prima Doamnă și cei doi copii ai cuplului prezidențial, Oleksandra, 17 ani, și Kirilo, 9 ani, au mers într-o locație necunoscută pentru a fi în siguranță, în timp ce președintele Ucrainei a rămas în capitala Kiev. În urmă cu o lună, Olena Zelenska povestea într-un interviu că a vorbit cu soțul ei doar la telefon în toată această perioadă.
 

 

Share:

Articole recomandate