Top 10 mămici-vedete cu mulți copiii care combat mitul precum că sarcinile strică silueta

Top 10 mămici-vedete cu mulți copiii care combat mitul precum că sarcinile strică silueta

Sarcina și nașterea afectează silueta femeilor. Multe femei s-au confruntat cu acumularea de kilograme în sarcină care ulterior a fost foarte greu sau chiar imposibil să le dea jos. Însă multe femei demonstrează că sarcina nu este o piedică pentru a avea silueta frumoasă și revin în formă foarte rapid după naștere. Vedeți câteva astfel de mame cunoscute la nivel mondial și care au împărtășit din secretele lor.

1. Actrița Jessica Alba are 3 copii împreună cu soțul său – 2 fete și un băiețel, dintre care băiețelul a fost născut pe 31 decembrie 2017. Mămica spune că pentru a se menține în formă face mișcare, chiar dacă trebuie să jertfească pentru aceasta câteva minute de somn și se străduiește să nu prea consume zahăr.

 

2. Modelul Heidi Klum are 4 copii. Aceasta revenea la muncă de fiecare dată la câteva luni de la naștere și era gata să defileze pe podium în lenjerie intimă. Mama susține că cea mai bună metodă de a reveni în formă după sarcină este alăptarea copilului. Totodată, modelul face și mișcare preferând mersul pe bicicletă, plimbările lungi cu câinii și săriturile.

 

3. Natalia Vodeanova – super model și mamă a 5 copii. Deja la câteva zile de la naștere mămica postează pe internet fotografii în care își arată silueta aproape ideală. Natalia susține că-și menține silueta datorită dansurilor. Spre deosebire de alte vedete, această mamă nu este amatoare de sport, ea crede că prin fitness își face mușchi mari, iar pe lângă dansuri ea mai ține și o dietă conform grupei sale de sânge.

 

4. Agelina Jolie are 6 copii, însă doar 3 i-a născut ea, având și o sarcină cu gemeni. Actrița își menține silueta datorită sportului, ea practică kikboxing, yoga și aerobică.

 

5. Actrița Julia Roberts are 3 copii. Vedete de foarte multe ori a afirmat că familia este pe primul loc în viața sa. Această mamă în 2017 a fost numită pentru a 5-a oară cea mai frumoasă femeie din lume de către publicația People.

 

6. Kate Gosselin a fost în trecut asistentă medicală, dar ulterior a devenit foarte cunoscută și a câștigat milioane de dolari datorită faptului că a născut 8 copii și a început să împărtășească din experiențele sale ca mamă.

 

7. Stephanie Seymour este supermodel și în trecut a prezentat pe podium lenjerie intimă. Acum are 49 de ani și arată în continuare foarte bine deși a născut 3 copii. Femeia recunoaște că se menține în formă datorită faptului că nu consumă mâncare nocivă și face sport precum pilates și înot, dar și are plimbări îndelungate.

 

8. Actrița Demi Moore are 55 de ani și 3 copii din căsnicia cu un alt actor renumit – Bruce Willis. Aceasta este într-o formă foarte bună datorită efortului fizic pe care îl face, în afară de antrenamentele cu greutăți, actrița mai face pilates și yoga, dar și are un regim alimentar vegetarian.

 

9. Interpreta Gwen Stefani are 3 copii, iar al treilea băiețel l-a născut la 44 de ani, acum mămica având 48 de ani. Fiind întrebată cum își menține silueta, interpreta a răspuns că nu există nici un secret, doar că trebuie să te alimentezi corect, să faci sport și să nu-ți plângi de milă.

 

10. Victoria Beckham, interpretă, mama a 4 copii – 3 băieți și o fată. Acum Victoria este designer și femeie de afaceri. Ea recunoaște că este foarte disciplinată și pentru a se menține în formă are câte 2 ore de mișcare pe zi. Se trezește la ora 6 dimineața și se antrenează o oră până se trezesc și copiii. După ce îi hrănește cu mic dejun, fie ea, fie soțul său – fotbalistul David Beckham, duce copiii la școală. După ce încheie activitățile cu copiii, Victoria se mai antrenează o oră, după care face duș și pleacă la oficiu.

 

Sursa: adme.ru; instagram.com

Adaugă comentariu