Acerumen

A fost inventat bebelușul-robot, care te ajută să te pregătești de maternitate

A fost inventat bebelușul-robot, care te ajută să te pregătești de maternitate

Se pare că tehnologiile moderne ajung foarte departe. Cu ajutorul acestora ar fi posibil de realizat chiar și o copie exactă a unui om, fapt care deja s-a întâmplat în Spania. Recent, în cadrul unei expoziții desfășurată acolo, și anume în orașul Bilbao, a fost expus primul robot-bebeluș din lume, care este o copie exactă a unui bebeluș viu.

Acest robot a fost numit „Copilul clonă”, și asta deoarece această păpușă seamănă ca două picături de apă cu un copilaș viu. Robotul este fabricat din silicon medical elastic și este capabil să se miște, să clipească, să plângă, să sugă suzeta, să mănânce și să meargă la toaletă.

Această copie a unui bebeluș viu a fost realizată cu scopul de a ajuta părinții să se pregătească pe seama unui robot pentru marele eveniment din viața lor, atunci când vor da naștere unui copil. Pentru a-și achiziționa o asemenea „jucărie”, părinții trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 5.000 de dolari. Mai mult ca atât, bebelușul-robot se realizează chiar și la comandă, unde vă puteți alege culoarea părului, a pielii și a ochilor. Durata de realizare a comenzii este de aproximativ 5 luni.

Foto: mirror.co.uk

Adaugă comentariu