Acerumen

Idei de cadouri utile și ieftine pentru nou născuți

Idei de cadouri utile și ieftine pentru nou născuți

 

Apariția unui copilaș este o sărbătoare, iar dacă mergeți să vizitați un omuleț care abia s-a născut e cazul să luați și un cadou. În articol vă oferim câteva idei utile de cadouri pentru a merge în vizită la un nou născut.

 

Cel mai simplu și cel mai ieftin cadou pentru un nou născut este jucăria zornăitoare. De preferat să o alegi de culoare roșie sau galbenă – sunt primele culori identificate de copilaș.

 

O alternativă pentru zornăitoare este un set de jucării suspendate pentru pătucul bebelușului. Aceste jucării ajută la dezvoltarea motrică.

 

Încă o idee este covorașul pentru dezvoltare – acesta fiind acoperit de tot felul de aplicații și jucării care scot anumite sunete. Micuțul va putea astfel face cunoștință cu lumea înconjurătoare.

 

O altă idee este un set de produse și jucării pentru baie: săpun, șampon, dar și uleiuri utilizate după baie.

 

Un cadou mai original ar fi o compilație de cântecele pentru copii sau de leagăn. La sigur nu foarte multe persoane se vor gândi la un astfel de dar.

 

De asemenea, mai puteți dărui și cărțulii. Dar să nu vă gândiți că pentru un nou născut ar fi un cadou nepotrivit, căci există cărți speciale pentru cei mai micuți „cititori”.

 

Foto: mamika.ro; mirokdetok.ru; suntmamica.ro

Adaugă comentariu