Acerumen

Beneficiile enorme ale sistemelor de înfășat pentru bebeluși

Beneficiile enorme ale sistemelor de înfășat pentru bebeluși

Atunci când se discută despre înfășatul bebelușilor neapărat apar două opinii – una pro și alta, evident, contra. Unii părinți, dar și medici, sunt de părere că înfășatul este o metodă depășită de îngrijire a bebelușilor și nu-și mai are rostul în zilele noastre. Alții, invers, sunt de părere că înfășatul aduce doar beneficii bebelușului, mai ales în primul an de viață. Se pare că a doua tabără are dreptate, deoarece numeroase studii și cercetări arată că micuților le place să fie înfășați și că acest lucru îi ajută să se liniștească și să adoarmă mai ușor.

Principalele beneficii ale înfășării bebelușilor:

- În primul rând, înfășarea reduce riscul ca micuțul să sufere de colici

- Reduce numărul incidentelor de reflux

- Îi ajuta să aibă un somn liniștit și să nu să se trezească foarte des noaptea

- Copilașii înfășați se liniștesc mai ușor și plâng mai rar

- Atunci când un bebeluș înfășat este pus să doarmă pe spate este redus și riscul de sindrom al morții subite.

Cum îți ușurează treaba sistemele de înfășat?

Tehnica înfășatului nou-născuților este foarte de veche, dar pe piață au apărut acum sisteme de înfășat extrem de practice și ușor de folosit, care le sunt de mare ajutor părinților. În plus, dacă bebelușul este înfășat într-o pătură sau într-un alt material care nu este special conceput pentru asta, se poate supraîncălzi. Deci este mai bine să apelați la un sistem de înfășat cum este Swadlle Blankets, apărut recent pe piața din Republica Moldova.

De ce trebuie să alegeți sistemele de înfășare:

- Sunt confecționate din bumbac 100% și îi asigură bebelușului temperatura ideală

- Micuțul poate fi înfășat în doi timp și trei mișcări

- Sunt concepute în colaborare cu medicii pediatrii și cu alți specialiști care știu ce este mai bine pentru nou-născuți

- Odată înfășat, bebelușul nu numai că va adormi mai ușor în pătuț și nu se va mai trezi pe parcursul nopții, dar va sta mai cuminte și mai confortabil și în cărucior sau în scoică

- Sistemul de înfășare exercită o ușoara presiune asupra burticii bebelușului, deci acesta va scăpa de colici și de senzația de disconfort

- Unele sisteme de înfășat permit schimbarea scutecului fără a dezbrăca integral micuțul

- Sunt ușor de folosit, comode și simplu de curățat – le pui în mașina de spălat și gata

În concluzie:

Cu atâtea avantaje importante, tot mai mulți părinți devin adepții înfășatului celor mici. Dacă și tu dorești acest lucru, achiziționează un sistem de înfășat pentru bebeluși și vei vedea cât de simplu și rapid va merge totul.

Și așa cum am pomenit mai sus despre produsul inedit apărut pe piața noastră recent - Sistemul de înfășare Swaddle Blankets, produs de compania Calvis Baby, vă oferim mai multe informații despre acesta:

A fost creat cu ajutorul specialiștilor în pediatrie și este soluția perfectă pentru un somn liniștit. Acesta recreează sentimentul trăit de bebeluș în burtica mamei și îi conferă o senzație de siguranță. Tocmai de aceea, bebelușii înfășați dorm mai bine și sunt mai liniștiți. În plus, înfășarea îl împiedică pe acesta să își lovească fața cu mânuțele și să se trezească speriat.

Datorită designului său inovator, Swaddle Blankets a adunat numeroase aprecieri de la mămici, cât și multe distincții de la forumuri avizate: Pediatrician Award Winning Swaddler, iParenting Media, The National Parenting Center etc.

Soluția originală de înfășat Swaddle Blankets are un design gândit pentru a ușura munca mămicilor și tăticilor. Ușurința utilizării lui constă inclusiv în faptul că mămica/tăticul poate schimba bebelușul – fără a-l dezbrăca integral.

Părinții din întreaga lume utilizează Swaddle Blankets în calitate de cea mai sigură metodă de a înfășa bebelușul pentru un somn sigur și liniștit. Swaddle Blankets este ușor de utilizat și de adaptat bebelușilor – poate fi utilizat inclusiv în cărucior, scoica auto etc.

Caracteristici:

- Design special, testat și aprobat ca fiind o metodă sigură de înfășare

- Îl ajută pe bebeluș să doarmă mai liniștit, deoarece acesta se va simți în siguranță, la fel ca în burtica mămicii

- Sistem de prindere ajustabil, pentru o fixare sigură

- Partea de jos se poate desface pentru a schimba bebelușul fără a-l dezbrăca integral

Detalii tehnice:

- Materialul folosit: 100% bumbac

- Mărime ajustabilă (părțile laterale)

- Mărime mică: 0-3 luni (3,2 – 6,4 kg)

- Se curăță ușor în mașina de spălat haine la temperatura de 30°C

- Mai multe detalii despre acest sistem puteți afla la numărul de telefon: 0605 59 179, sau pe adresele de mail - swaddlleblankets@gmail.com și calvisbaby@gmail.com sau pe pagina de Facebook.

 

 

Ați utilizat un astfel de sistem sau v-ați înfășat copilașul în primele 3 luni de viață? Scrieți-ne în comentarii dacă sunteți pro sau contra înfășatului și de ce.

 

Foto: facebook.com/Swadlle Blankets; Irina Spinei; babymir.net

Adaugă comentariu