8 moduri de a utiliza pasta de dinţi

8 moduri de a utiliza pasta de dinţi

1.Vindecă înţepăturile de insecte. Aplică o picătură de pastă de dinţi masând uşor zona iritată. Pasta va calma senzaţia de mâncărime şi va cicatriza iritaţia.

2.Curăţă unghiile. Freacă unghiile cu o periuţă moale şi pastă de dinţi, astfel unghiile îşi vor căpăta un luciu natural şi nu vor avea culoarea gălbuie dată de folosirea ojelor colorate.

3.Îndepărtează petele de ruj de pe haine. Întinde pasta direct pe pată iar mai apoi freacă ţesătura cu o perie moale, apoi clăteşte bine haina.

4.Curăţă încâlţămintea, în special pantofii sport. Aplică pastă pe guma de la tenişi sau chiar pe ţesătură, freacă cu o perie moale, clăteşte bine iar apoi absoarbe apa cu un prosop.

5.Redă strălucirea bijuteriilor. Freacă-le uşor cu o perie moale şi pastă de dinţi şi clăteşte bine cu apă.

6.Curăţă obiectele de oţel din baie şi din bucătărie şi astfel poţi scăpa de picăturile de apă care lasă urme inestetice.

7.Îndepărtează guma din păr. Acoperă guma de mestecat cu pastă de dinţi şi lasă câteva minute să acţioneze după care o poţi îndepărta uşor.

8.Curăţă petele de pe pereţi. Dacă ai pici mici care îţi pictează pe pereţi, pasta de dinţi te poate ajuta să îi îndepărtezi capodoperele. Aplică pasta de dinţi pe locul ce trebuie curăţat  şi las-o să acţioneze pentru 24 de ore.

Foto: personal.psu.edu

Adaugă comentariu