Cum să aranjezi perfect lucrurile într-o maşină cu copii

Cum să aranjezi perfect lucrurile într-o maşină cu copii

Atunci când porneşti la drum cu maşina, împreună cu cei mici, trebuie să ai totul la îndemână. Vezi mai jos câteva idei interesante despre cum îţi poţi organiza spaţiul din maşina.

1.  Organizator pentru lucruri.  În cazul în care ai un bebeluş şi mereu trebuie să ai cu tine diverse chestiuţe, agaţă de scaun un astfel de organizator cu toate lucrurile de care ai nevoie. Poţi folosi un "plic" pentru baie sau să-ţi coşi unul din diferite resturi de textil. 

2. Jocurile la îndemână. Aşa se face să în timpul călătoriei, un copil nu prea poate sta pe loc. Pentru un confort mai mare pentru el, dar şi pentru a asigura liniştea ta, optează mereu pentru ideea de mai jos. Pune într-un coşuleţ toate lucrurile care ar putea să îl ţină ocupat pe puştiul tău: jocuri, cărţi, bombonele, dar şi şerveţele pentru orice eventualitate.

3. Coş de gunoi mic. Niciodată nu ai unde să arunci gunoiul atunci când eşti în maşină, aşa că îl pui unde nimereşte. O mică ladă de gunoi însă te poate salva de dezordine.

4. Trusa medicală. Mereu trebuie să ai la îndemână o trusă cu medicamente la care ai mai putea adăuga câteva prosoape dar şi un manual de prim-ajutor.

5. Masă improvizată. Dacă copilul tău are obiceiul de a mânca în maşină, creează-i o mică măsuţă cu ajutorul unei tăvi.

6. Mapa cu jocuri. Creează o mapă cu diverse fişiere în care să introduci câteva jocuri pentru copilul tău. În aşa mod lucrurile vor fi aranjate, iar copilul îşi va putea alege uşor ce vrea să joace.

Foto: simplykierste.com, bhg.com, pickystitch.com, mylistoflists.com, yourmodernfamily.com

Adaugă comentariu