Cursuri pentru copii: oratorică, actorie, arta scenică și arta vorbirii

Cursuri pentru copii: oratorică, actorie, arta scenică și arta vorbirii

Dacă doriți să aveți un copil dezinhibat, sociabil, creativ și cu o dicție impecabilă, atunci e momentul potrivit să-l înscrieți la studioul teatral Art-Studio TRIUMF. Profesorii calificați ai studioului reușesc să îmbunătățească și să dezvolte abilitățile de comunicare și dezvoltare personală chiar și ale celui mai timid copilaș. În cadrul centrului sunt înscriși nu doar copii, dar și maturi care cu success învață arata oratorică.

În toată lumea există și activează cu succes studiouri teatrale. Fondatorii centrului Art-Studio TRIUMF au drep scop principal deschiderea noilor orizonturi și oferirea posibilității de cunoaștere a lumii teatrului care este magică. Nu există limită de vârstă, deci dacă vă gândiți să înscrieți piciul la lecțiile de artă teatrală, oratorică, arta vorbirii, mișcare scenică și regie, puteți în paralel cu el să învățați și să vă distrați.

Dorești un viitor mai prosper pentru copilul tău? Oferă-i posibilitatea să învețe și să joace roluri în spectacole. Studioul înscrie la studii copii începând cu vârsta de 5 ani. Totodată putem menționa că participanții ce vin cu plăcere la ore sunt elevi, studenți și chiar maturi care muncesc full time. Socializarea cu persoane ce au aceleași valori, scopuri și pasiuni este un aspect pozitiv ce contribuie la dezvoltarea personalității.

În cadrul studioului, aveți posibilitatea să fiți mai creativ, mai atent, mai sociabil și deschis spre noi experimente.

Ideea deschiderii unui studiou teatral a venit din dorința de a oferi posibilitatea tuturor, (chiar și celor care activează în domenii științifice, ce nu le permit exprimarea creativității) de la mic la mare, să încerce un domeniu poate la care visau în adâncul sufletului.

Pentru copii, prima lecție este gratuită. Așa deci, dacă doriți să „spargeți gheața” temerilor, dar nu sunteți siguri că piciului sau dumneavoastră o să vă placă și o să vă simțiți satisfăcut, aveți posibilitatea să faceți o lecție de probă. Fiecare centru creativ este individual în felul său, iar acest fapt se datorează celor care depun muncă și suflet în toate activitățile.

Program de activități: pentru copiii (de la 5 la 18 ani), cu înclinație teatrală, se desfășoară lecții de arta teatrală, mișcarea scenică, învață arta vorbirii și nu doar. Deja în studio de lucrează asupra spectacolelor. Se repetă și se perfecționează orice detaliu, scenă și rol.

Un alt tip de activitate pentru copiii de 14-18 ani din cadrul „Tearului pentru copii TRIUMF” este axarea exclusivă pe domeniul Arta Vorbirii + Arta Oratorică. Părinții care vor ca odorașul lor să fie un bun orator îl pot înscrie să-și dezvolte vocea, dicția și abilitatea de a vorbi în public. Pentru maturi există secția Arta actorului, Arta vorbirii + Arta Oratorică.

Cursuri de chitară, desing și floristică sunt direcții noi, deschise recent pentru doritorii de a învăța domenii creative, pentru suflet. În perspectivă și cei pasionați de pictură vor putea învăța secretele creării unui tablou.

Dacă sunteți tentați să încercați un hobby nou, atunci nu ezitați să accesați pagina studioului: www.art-triumf.md

 

Contacte: 

Chişinău, str. București 23  

Telefoane:

794 55 308/ (022) 85-69-15 (RU) /(022) 85-69-16 (RO)

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu