Dăruiți-le copiilor o vară de neuitat la Aquaterra Sport School!

Dăruiți-le copiilor o vară de neuitat la Aquaterra Sport School!

Copiii așteaptă cu nerăbdare vara, iar părinții se întreabă ce gen de odihnă să aleagă pentru copilul său. La tabăra sportivă Aquaterra Sport School, copilul Dvs. se va cufunda în lumea fascinantă a sportului și creativității profesionale, va vizita cele mai interesante excursii și ateliere de meșteșug, va stăpâni lumea tehnologiilor IT și va primi un curs suplimentar de engleză.

Programul taberei, care vizează dezvoltarea abilităților intelectuale, fizice și sociale, este cea mai productivă vacanță. Din acest motiv, o tabără sportivă ar fi soluția perfectă.

NEW! Începând cu acest an, Aquaterra Sport School va introduce ciclismul în programul taberei pentru toate categoriile de vârstă! Ciclismul dezvoltă rezistența, tonifică sistemul cardio-vascular și respirator. Pe lângă beneficiile incredibile pentru sănătate, mersul cu bicicleta oferă o „mare” de emoții pozitive!

Sport Camp - numele vorbește de la sine. La tabăra sportivă Aquaterra Sport School, copilul Dvs. se va cufunda în lumea fascinantă a sporturilor profesioniste și a creativității, va merge în cele mai interesante excursii și va avea cele mai interesante ateliere.

IT & Sport Camp este o combinație de activități sportive profesionale și tehnologii moderne. Copiii își vor crea propriile startup-uri, jocuri, lumi virtuale, aplicații mobile, vor învăța cum să asambleze roboți și să-i gestioneze și, cel mai important, vor învăța cum să lucreze în echipă, vor face timp pentru sport și își vor face prieteni noi.

Vârsta: 5-14 ani

Perioada: 1 iunie - 31 august

Frecvența: Luni-vineri - 9:00-17: 00

Viitorii campioni vor fi împărțiți în grupe pe categorii de vârstă: 5-7, 8-10, 11-14 ani.

O tabără perfectă este cea în care copilul este principala prioritate. Taberele pot avea obiective diferite, dar nu este nimic mai important decât dezvoltarea copiilor.

Doar la Aquaterra Sport School creativitatea, sportul, tehnologia informațiionale sunt combinate într-un singur întreg, ceea ce în prezent dă naștere unor lideri adevărați!

Informații suplimentare la numărul:

022 850-550

www.sportschool.md

str.Ginta Latină 12/13

 

Adaugă comentariu