Giraffe Kids – un nou magazin online de jucării educative pentru copii

Giraffe Kids  – un nou magazin online de jucării educative pentru copii

Jucăriile educative au rolul de a oferi distracţie şi bucurie, precum și sarcina pe care aceste jocuri şi jucării educative o au: de a susţine dezvoltarea fizică, emoţională şi psihică. Crescând înconjurat de jucării, un copil are acces la cea mai sigură şi firească modalitate prin care se descoperă pe sine şi lumea înconjurătoare.

În acest sens, magazinul online www.giraffekids.md vă pune la dispoziție o gamă largă de jucării calitative, care sporesc creativitatea, imaginația, comunicarea și socializarea copiilor.

 

Pe site-ul oficial al magazinului, puteți descoperi o gamă largă de jucării educative, care sunt destinate fiecărei etape de creştere, de la nou-născuţi la bebeluşi, preşcolari, şcolarii mici, până la şcolarii mari. 

 

Adaptate fiecărei etape de creştere şi alese strict în funcţie de vârsta copilului, acestea nu doar susţin dezvoltarea din punct de vedere motric şi cognitiv, ci pun bazele formării copilului din prisma creativităţii, imaginaţiei, talentelor şi a înclinaţiilor. Jucăriile educative vor susţine copilul în descoperirea lui şi a lumii înconjurătoare, în comunicare şi socializare.

 

Un criteriu foarte important când se aleg jucăriile creative îl reprezintă calitatea acestora. Trebuie să fie fabricate din materiale de calitate, non toxice şi fără potenţial alergen, să fie însoţite de instrucţiuni de folosire şi întreţinere, plus de date legate de provenienţă şi materiale componente. Toate aceste caracteristici sunt întrunite de jucăriile marca Hape, pe care le puteți procura de la magazinul online www.giraffekids.md.

 

De asemenea, www.giraffekids.md vă pune la dispoziție și o serie vastă de cărți educative și rechizite – materiale care stau la baza învăţării, ajutând copilul să-şi stabilească propriile strategii de acumulare a informaţiilor, un fenomen absolut necesar în dezvoltare.

 

 Pentru a alege cadoul potrivit pentru copilul tău, nu ezita să accesezi magazinul online www.giraffekids.md și să descoperi întreaga gamă de jucării educative:

- Joc de rol pentru preșcolari;

 

- Împinge și trage împreună cu Pepe și prietenii săi;

 

- Trenul și calea ferată;

 

- Mijloace de transport;

 

- Jucării și blocuri de construcții; 

 

- Muzică pentru copii;

 

- Bucătărie și accesorii;

- Puzzle;

 

 

- Jucării educative și abilități motorii;

 

- Muzică pentru copiii preșcolari;

 

- Colorează împreună cu noi.

 

 

 

Adaugă comentariu

Închide