Minune în cazul fetiţei născute cu „masca lui Batman” pe faţă. Iată cum arată acum micuţa, după şedinţele de tratament

Minune în cazul fetiţei născute cu „masca lui Batman” pe faţă. Iată cum arată acum micuţa, după şedinţele de tratament

O familie de americani trăieşte în Rusia cea mai mare fericire pe care le-a oferit-o până acum viaţa. Fetiţa lor în vârstă de un an și 7 luni, care s-a născut cu o aluniţă gigantică pe întreaga faţă, a început un tratament care deocamdată i-a curăţat fruntea și un obrăjor în totalitate.

Fetiţa s-a născut cu această „mască a lui Batman", o malformaţie congenitală, nevus melanocitic uriaș. Medicii din SUA au refuzat să o trateze, motivând că este vorba de un program foarte complicat, 80 de operații cu anestezie generală, care trebuie efectuate în decurs de 5 ani în mai multe instituții medicale din SUA, iar acest lucru nu este acoperit de asigurarea medicală. În afară de aceasta, medicii americani le-au cerut părinților să achite pentru tratament 500.000 de dolari.

 

Familia a primit însă ajutor din Rusia, medicii din Krasnodar luând legătura cu familia. În luna septembrie părinţii şi fetiţa au ajuns la Krasnodar, iar tratamentul a început imediat, deoarece acest nevus este foarte periculos pentru că ar putea degenera într-o melanomă, o tumoare de natură oncologică. Medicul Pavel Popov, fondatorul clinicii specializate în terapie fotodinamică cu laser din Krasnodar, a explicat că micuţa Luna Fenner va avea nevoie de 12-18 luni, în cadrul cărora vor fi efectuate 6-8 operații. Costurile totale pentru familie se ridică la aproximativ 140.000 dolari.

 

Primele rezultate în cazul micuţei Luna au început să apară şi sunt remarcabile. Fruntea fetiţei este acum complet curată, o parte a acestui nervus dispărând complet, spre marea fericire şi speranţă a părinţilor. „Acest prim rezultat cu fruntea este extraordinar, iar acum sunt 100% sigură că am avut dreptate să mergem în Rusia cu Luna”, a spus mama fetiţei.

Sursa: romaniatv.net, ntv.ru

Adaugă comentariu