„Poveștile lui Moș Ion”, un nou show online pe placul copiilor și părinților

„Poveștile lui Moș Ion”, un nou show online pe placul copiilor și părinților

Un nou show online pentru copii, produs în Moldova, prinde tot mai multă popularitate printre tinerii părinți și copii. Este vorba despre serialul web „Poveștile lui Moș Ion” - o serie de clipuri video scurte, în care naratorul, Moș Ion, le citește copiilor povești în limba română, așa cum ni le citeau buneii noștri când eram noi mici.

Printre milioanele de desene animate stridente sau violente, „Poveștile lui Moș Ion” e un serial creat cu drag pentru pici și părinți, oferind conținut video inofensiv și care le va trezi pofta pentru lectură celor mici. Serialul este produsul de lansare al BebeStream.TV - un canal YouTube care are drept scop crearea și distribuirea conținutului inofensiv, educațional și în limba română pentru copii.

În prima lună de la lansare, peste 300 de părinți s-au și abonat la canalul BebeStream.TV, iar „Poveștile lui Moș Ion” din Moldova pare să le fie și pe placul picilor din România, aceasta fiind țara care generează peste 60% dintre vizualizări pe canal.

Reacțiile părinților nu au întârziat să apară și ele la scurt timp de la publicarea primului episod:

„E foarte bun acest canal! (...) Fetița mea adoră cărțile! Mulțumesc pentru că existați și promovați cititul! Succese în continuare!”.

„Bravo, demult trebuia așa ceva, ceea ce aud la canalele cu desene animate în română dezgustă, voci țipătoare, ce zgârie auzul, bebe a meu nu le place, dar mi-aș dori să învețe limba în care vorbim noi. Bună inițiativă!!”.

Serialul, fiind un produs web, este vizionat ca atare. Peste 75% dintre vizualizări sunt de pe tablete sau smartphone-uri. Vestea bună, însă, este că echipa din spatele proiectului BebeStream.TV a primit deja propuneri de a licenția show-ul și pentru TV-urile tradiționale.

Alte show-uri sunt în proces de creare, dar până atunci, urmărește cel mai nou episod din „Poveștile lui Moș Ion”. Iar dacă ai nevoie de un motiv în plus, află că toate cărțile care apar în show, sunt apoi puse în concurs pe pagina de Facebook a canalului.

 

Și cum zic YouTuberii: nu uita să dai share și subscribe la BebeStream.TV dacă susții inițiativa!

Adaugă comentariu