TOP: Cele mai originale cărți pentru copii pe care le găsești în Chișinău

TOP: Cele mai originale cărți pentru copii pe care le găsești în Chișinău

 

Noua generație are nevoie de mai multe forme și modalități de a face lectura mai captivantă, iar editurile vin cu tot felul de inovații! Doriți să-i cumpărați o carte copilului și aveți nevoie de recomandări? Editura Prut a realizat un top al celor mai solicitate volume în ultimele luni.

 

1. Cărțile sonore “Ce animale trăiesc la fermă?” și “Ce animale trăiesc în Africa?” Fiecare conține câte o poveste captivantă cu și despre animale. Copilul le va putea învăța din superbele desene, dar le va și auzi datorită celor 30 de butoane sonore inserate în carte. Micuțul se va distra apăsând pe butonașe și ascultând glasurile animalelor, în timp ce dumneavoastră îi veți citi povestea. Colecția se adresează micuților de 3-6 ani.

 

2. Pentru aceeași categorie de vârstă (3-6 ani), de mare interes se bucură și colecția “Bebe Smartphone”, cu titlurile “O zi la fermă” și “Prietenii din pădure”. Cu ajutorul acestor cărţi, cei mici vor învăţa animalele de la fermă şi animalele din pădure în timp ce se joacă. Un telefon de jucărie dă voce tuturor personajelor din carte şi îi încântă pe copii cu melodii amuzante. Ei pot să se joace cu telefonul în timp ce părinţii le citesc povestioara.

 

3. Seria de cărți cu autocolante le asigură copiilor ore de distracție și ocazia de a inventa propriile povești. Sutele de autocolante și paginile desfășurate le oferă celor mici libertatea de creație. Colecția conține titlurile “Casa”, “Castelul” și “În lumea zânelor”, fiind destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani.

 

4. Copiii de 5-10 ani se pot bucura de o serie încântătoare, intitulată “Sunt educat, mă port civilizat”. Colecția cuprinde 4 cărți ce conțin mici istorioare amuzante, foarte frumos ilustrate, din care copiii vor învăţa, distrându-se, cum trebuie să se comporte în societate și de ce pericole trebuie să se ferească, dar și cum să aibă grijă de mediu și de igiena personală.

 

5. Biblioteca pentru toți copiii se menține în topul celor mai vândute cărți pentru elevii de gimnaziu și liceu. De câteva luni, “Ulița copilăriei. În casa bunicilor” de Ionel Teodoreanu se află în fruntea topului. Volumul cuprinde câteva texte: “Bunicii”, “Ulița copilăriei”, “Vacanța cea mare și cel din urmă basm”. Teodoreanu este, în această carte de amintiri, un poet al stărilor nelămurite ale adolescenței, urmărind neîntrerupt vibrațiile nuanțate al sufletului copilăresc.

 

IMPORTANT! Dacă achiziționați cărțile de pe www.edituraprut.md, beneficiați de 10% reducere pentru toate titlurile, cu livrare acasă.

 

Foto: www.edituraprut.md; familyfocuseyecare.ca

Adaugă comentariu

Închide