O mamă din Moldova adună jucării pentru grădinițele din sate

O mamă din Moldova adună jucării pentru grădinițele din sate

Îi zice Marina Șevciuk, este o mamă foarte activă organizând diverse activități inspiraționale cu fiica mezină, dar își găsește timp și pentru activități de binefacere adunând haine și produse de primă necesitate pentru familiile social-vulnerabile. Dar recent a descoperit o problemă care nu a lăsat-o indiferentă.

Marina a scris pe pagina sa de Facebook că pentru o perioadă va face o pauză privind colectarea și distribuirea bunurilor pentru familiile sărace, mai ales că acum, în perioada lucrărilor sezoniere, e tot mai complicat să-i găsești pe acasă pe beneficiarii de donații. Însă peste câteva zile mămica a scris că nu a rezistat unui nou apel pentru ajutor. Dar de data aceasta este vorba despre zeci de copilași de la sate care nu au jucării la grădiniță.

 

 

Astfel, Marina a publicat câteva imagini de la grădinița din satul Teleșeu, raionul Orhei. Potrivit informațiilor și din ceea ce vedem în imagini, copiii au câteva jucării de pluș, și foarte puține din plastic. De aceea, mama a făcut un apel către alți părinți ai căror copii nu se mai joacă cu diferite jucării de plastic: lopățele și forme pentru nisip, mașinuțe, păpuși, căldărușe, piramide, mingi etc. jucării ce pot fi folosite pe afară.

Dacă și voi vreți să contribuiț și se adună mai multe jucării, acestea pot fi împărțite și cu copiii de la grădinița din satul Samananca. Iar în comentarii cineva a menționat că și grădinița din Romanești la fel duce lipsă de jucării.

Dacă doriți să donați jucării ne puteți contacta în privat pe noi sau îi puteți scrie direct Marinei pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu

Închide