Are doar 8 ani, dar deja planifică să devină designerul preferat al vedetelor

Are doar 8 ani, dar deja planifică să devină designerul preferat al vedetelor

Emoțiile din copilărie nu se uită niciodată. Ba din contra, ele devin mai pronunțate și mai prețioase cu fiecare an. Iată de ce, eroina acestui articol și părinții ei, au permis copilăriei să adune cât mai multe emoții frumoase,să le transforme în amintiri, care peste ani le vor încânta sufletele. 

Vladlena Lîsîi are doar 8 ani și un simț artistic dincolo de percepția părinților. Nu trece nici o zi fără să creeze, fie că e vorba de dans, muzică, teatru sau design vestimentar. Cu o putere și o rezistență de invidiat, pune suflet în tot ce face și nu vrea să renunțe la nici una dintre activitățile sale, chiar dacă uneori timpul le suprapune.

Copii văd prin prisma emoțiilor și când acestea sunt foarte colorate,  o motivează pe micuța artistă la noi provocări.

Cel mai mare vis al Vladlenei este să devină interpretă și să își deschidă un salon de vestimentație exclusiv, în care să se îmbrace toți colegii de scenă și nu doar.  Aceasta deoarece își dorește să creeze haine care să pună în valoare artiștii și toate persoanele care au un simț al frumosului. Chiar dacă acum unele idei creative de ale ei sunt privite cu reticență de adulți, Vladlena este sigură că va cuceri podiumurile cu multe colecții inspirate. Și drept dovadă, poate ore în șir să „vrăjească” asupra unei bucăți de pânză și a câtorva fire de ață.

Încă o dorință pe care știe că se va îndeplini este aceea de a-i invita pe interpreții din Romania să viziteze salonul cu propriile creații, atunci când îl va deschide. Mai ales pe Smiley, alături de care i-ar plăcea foarte mult să cânte.

Mămica Eugenia și tăticul Vladlen se gândesc cum să realizeze acest vis al fiicei lor și sunt alături în toate realizările ei. Până va prinde contur visul cu salonul de vestimentație, se bucură de micile succese pe care le are Vladlena în calitate de interpretă la început de drum.

Echipa Odoraș îi dorește Vladlenei multă inspirație și visele să îi devină realitate, la fel de frumos și emoționant, ca și o prestație în scenă!

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu