Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Cum să îți îmbraci copilașul în stil și confort cu Légante bébé

Cum să îți îmbraci copilașul în stil și confort cu Légante bébé

Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilașul său. Este o mare provocare când vorbim la capitolul vestimentație pentru micuți și mai complicat este să găsim hăinuțe stilate, frumoase, dar în același timp comode, rezistente la energia picilor. Pielea bebelușului este sensibilă, predispusă la alergii, astfel trebuie să avem mare grijă ce poartă copilașul nostru. Gabriela Grigoraș este o tânără antreprenoare dar și o mămică extraordinară, plină de inspirație care a deschis un atelier de creație pentru cei mici, numit Légante bébé.

„Cu dragoste față de stil, combinații, tendințe, eleganță și confort pentru bebeluși și copii noștri, doar prin multă muncă dedicație, răbdare obțin ceea ce îmi doresc să aduc pe piața din Moldova”.

Rafinată, atentă la detalii și cu un simț estetic bine dezvoltat creează cele mai frumoase ținute din oraș pentru copii, începând din primele zile de viață. De asemenea este unicul atelier pe piață unde puteți beneficia și de realizarea costumelor elegante personalizate. Ideea de atelier a venit atunci când a ajuns să coase pentru băiețelul ei la comandă ceea ce nu găsea în magazine. Devenise o provocare pentru antreprenoare să găsească ținute cu stofă moale, comodă și cu un stil bine gândit, o provocare și mai mare avea când era vorba de evenimente festive.

Recent au lansat BATH COLLECTION și NEWBORN COLLECTION

„Bath Collection (colecția pentru baie) presupune colecția pentru bebeluși și copii, începând de la prosoape de baie cu capă, prosoape de baie cu urechiușe, seturi de mini prosoape, poncho cu glugă, halate și pijamale, toate confecționate din bumbac organic”, ne spune Gabriela.

De asemenea a menționat că colecția Newborn, (colecția pentru copii nou născuți)  presupune câteva combinații de culori și modele, organizate și combinate frumos pentru alegerea PRIMEI ȚINUTE a bebelușului. 

Colecțiile sunt potrivite ca cadouri pentru micuți în cazul în care sunteți nană de botez, sau pur și simplu mergeți în ospeție, la zi de naștere și doriți să faceți un cadou memorabil, frumos și util. Ținutele sunt atât pentru fetițe cât și pentru băieței. 

„Compania Légante bébé te ajută să alegi ținuta perfectă, rafinată , conforabilă și elegantă pentru bebelușul tău înca din primile zile de VIAȚĂ” .

Gabriela are în spate o echipă frumoasă, iar design-urile ținutelor le creează chiar ea. Acestea arată de parcă sunt desprinse de pe pinterest și sunt mai minunate ca ținutele copiilor de la Hollywood. Brandul Légante bébé se concentrează pe calitate premium, confort și simplitate. Se ține cont mereu de tendințele și culorile modei. Bebelușii la fel își doresc să fie stilați, de aceea îmbrăcămintea și accesoriile sunt realizate cu multă dragoste, țesuturi de calitate toate fiind naturale. Băiețelul ei este motivația sa zilnică.

Echipa Gabrielei este profesionistă și receptivă tuturor necesităților și dorințelor clienților. De aceea se creează ținute la distanță și nu doar. Comenzile individuale se realizează ușor și simplu.
1. Mămica lasă un mesaj precum că are nevoie de costumul x, mărimea și culoarea cutare;
2. În cazul în care nu este convinsă cu mărimea, echipa Légante bébé o ajută în baza ghidului de mărimi;
3. Se realizează și se livrează peste hotare.
Comenzile individuale durează până la 3 săptămâni, în funcție de volumul lucrului și preferințele mămicii în vederea costumului pe care îl dorește. „Se discută cu clientul și se realizează orice, se ajută cu sfaturi, cu combinații de culori, cu absolut orice, ca cumpărătorul să fie mulțumit și copilul să se simtă minunat”.

Dragele noastre mămici, indiferent dacă doriți o ținută la comandă, sau una care deja este disponibilă în magazine sau pe site, puteți face comanda online pe paginile de Facebook, Instagram @legantebebe, sau pe site-ul official, legantebebe.com.

Légante bébé este un magazine online, dar puteți găsi aceste ținute impecabile și în magazinul partenerilor Fluture.md. Curând veți găsi hăinuțe marca Légante bébé și în alte magazine pentru copii din țară.

 

 

Pentru mai multe ținute accesați site-ul: legantebebe.com.

Share:

Articole recomandate