(FOTO) Copii din toate colțurile lumii sunt noile modele ale Revistei Odoraș

(FOTO) Copii din toate colțurile lumii sunt noile modele ale Revistei Odoraș

O nouă ediție a concursului de modele Odoraș desfășurat pe Instagram are 13 câștigători, copii de-ai concetățenilor noștri stabiliți inclusiv peste hotare. După ce au fost alese modelele, mămicile câștigătorilor ne-au povestit despre fiecare copilaș.

Vedeți și voi cine sunt noile modele Odoraș:

catiaciurea: Emilia, 3 anișori și 5 luni, este o fetiță foarte curajoasă, sociabilă și prietenoasă, cu un caracter determinat. La această vârstă, fiind întrebată ce vrea să devină în viitor, spune că medic. Iar primii săi pacienți acum sunt păpușile, care toată ziua sunt investigate. De la 2 anișori cunoaște toate culorile și poate să numere până la 10 în limba engleză. Îi mai place să deseneze și să coloreze, dar are pasiune și pentru cântec și dans, căci cântă și dansează oriunde merge.

miishellemabelle: Se zice că „Unele lucruri nu apar scrise în cărți sau în caiete, iubirea e o poveste scrisă în inimile oamenilor. Nu-ți trebuie școală ca s-o citești”. Am fost binecuvântați și am devenit părinți, iar apogeul fericirii noastre îi poartă numele. Yanis  - cea mai adorată ființă din viața noastră, s-a născut pe 21 aprilie 2018, și cum zice cartea: copiii taur sunt copii frumoși , au gropițe în obraji, și un zâmbet larg, nemaipomenit de frumos. Prin el retrăim copilăria, vedem infinitul în ochii lui, îi adulmecăm pielea și înghițim în sec, nu știm dacă încape atâta fericire într-o inimă de om. Fiecare copil merită niște părinți campioni, care nu o să renunțe niciodată la el, care înțeleg puterea legăturilor și insistă ca el să fie cât mai bun. Să fie oare o meserie grea? La sigur este, dar nu e imposibil. Iubiți-vă copiii!

itsdoinar: Sophie este o fire sensibilă și emotivă. Are o intuiție extrem de bine dezvoltată, de care profită din plin. Este o enigmă pentru toți din jurul său. Este foarte amabilă și rezervată în unele momente, dar ne oferă o mulțime de surprize. Adoră tot ce ține de magie, respectiv îi plac la nebunie basmele și legendele.

goremalivina: Arina are 3 anișori, este o fire energică, sociabilă și veselă. E pasionată de muzică, dans și desen. La această vârstă fragedă tinde să-și aleagă deja singură ținutele și este încântată când alegerile ei sunt apreciate de cei din jur. De asemenea, adoră să se joace cu frățiorul său mai mic. Este foarte responsabilă și grijulie cu el. Iubește cărțile, cunoaște deja multe cântece și poezii, și îi place să pozeze când e fotografiată.

danik.92.20: Lia are 2 anișori, e o fetiță mereu veselă, atentă și foarte energică. Îi plac plimbările și să descopere ceva nou. Este grijulie cu jucăriile sale. De asemenea este foarte isteață și tinde mereu să fie prima.

alinutza_toma: Anastasia este copilul visat. Are un an și 5 luni, este sociabilă și îndrăzneață, șatenă cu ochi albaștri, plini de istețime, cu care cucerește practic fiecare trecător pe alături. Ea vede un prieten în tot ce o înconjoară – vrăbiuță, porumbel, cățel, pisică, de copii nici nu mai vorbim, și oricare altă persoană cu care interacționează – un apropiat sau un străin, nu contează. În ceea ce ține de cântec și dans, aici s-au întâlnit pasiunea cu talentul. Mai sunt și mingile, pe care e puțin spus că le adoră.

vladislaverika: Rotari Eric are un an și 5 luni, este un copil foarte liniștit, preferă să se joace preponderent cu mașinuțele. Îi place somnul de la amiază și plimbările prin parc. Nu-i place să râzi de el sau să-i iei un lucru pe care îl adoră.

bianca_s_mom: Bianca are 15 luni și este o fetiță foarte curioasă de fire. Îi plac animalele, călătoriile, și se adaptează foarte ușor oriunde am fi. Este sociabilă și le zâmbește tuturor din jurul său.

cristina_soficuta: Sofia Rența este o fetiță cu ochi mășcați, de culoarea mării. E născută de ziua cunoștințelor. Este în permanentă mișcare, îi place să dialogheze, și să cunoască lucruri și locuri noi. Deja poate pronunța sunetul „r” și se mândrește foarte mult cu aceasta. La doar 3 anișori a făcut un curs de modeling și îi place foarte mult să defileze și să pozeze. Iubește foarte mult să coloreze,  să cânte și să recite poezii. Arde de nerăbdare să meargă la cursurile de dans, având simțul ritmului foarte bine dezvoltat chiar din primele zile de viață. Își iubește foarte mult educatorii și prietenele, chiar și în week-end se cere să meargă la grădiniță. Fiind un singur copil la părinți, își numește verișorii frați și surori.

amiraapian: Amira Apian are 7 ani. O caracterizează spiritul artistic și creativitatea. Face muzică cu ore de canto, pian, teatru, modeling, fotomodeling, înot, blogging unde își promovează canalul său de Youtube, Instagram și Facebook. Dar pre primul loc rămâne școala. Amira face totul cu pasiune și multă dăruire.

Notă: mai sunt 3 câștigători la concurs, dar părinții lor încă nu ne-au oferit informații despre micuți pe care să le adăugăm în articol.

Dacă vreți ca și picii voștri să fie promovați pe profilul de Instagram și pe pagina Odoraș, vă îndemnăm să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Adaugă comentariu