(FOTO) Ținute asortate doar mamă-fiică? O mămică de băieți ne demonstrează contrariul

(FOTO) Ținute asortate doar mamă-fiică? O mămică de băieți ne demonstrează contrariul

Liliana este o mămică talentată, care are doi băieți, Gabriel și Cristian. Aceasta creează pentru ea și feciorii săi ținute asortate. Indiferent de anotimp, familia Cheianu are cele mai noi și trendy ținute, întrucât mama depune tot efortul pentru acest lucru. Despre pasiunea croirii hainelor, dar și despre experiența frumoasă de a fi o mămică inventivă ne-a povestit chiar Liliana.

Sunt foarte mândră de familia mea și sunt fericită. Încerc de fiecare dată ca în căminul nostru să predomine iubirea, respectul și încrederea. Ne mai certăm uneori ca în orice cuplu și familie, însă știm unde sunt limitele și nu uităm niciodată de respectul reciproc.

Mereu mi-am dorit o fiică cu care să-mi pot asorta hainele, însă așa cum am doi băieței mi-am pus întrebarea: „De ce nu aș putea să mă asortez cu ținutele lor?”.  Primele creații au fost foarte apreciate, acest lucru m-a încurajat și mai mult. Doresc mult să-i învăț pe copiii mei de mici să se îmbrace cu stil. Această pasiune îmi aduce o satisfacție enormă, ținute unice și economie în bugetul familiar.

  

Fiind o fire creativă, optez mai mult pentru comoditate, sunt abia la început de drum și mai am multe de învățat, nu-mi este frică să încerc ceva nou. Îmi place să pun în practică o gamă largă de culori, și da, încerc să creez ținute complicate, chiar dacă nu am făcut studii de confecționare a lor. Mizez mereu pe o asortare subtilă, mai degrabă cromatică și stilistică.

Soțul este sceptic în ceea ce fac și mereu îmi critică piesele create. Așa e el de fire. Dar asta nu mă descurajează să fac ceea ce îmi place și, din contra, mă face din ce în ce mai puternică. Copiii sunt chiar susținătorii mei și mereu le plac hainele mele, Gabriel deja are propriile dorințe de ai confecționa unele ținute. Ultimul model în stil military chiar el m-a inspirat să-l fac.

La moment confecționarea hainelor rămâne a fi doar o pasiune, îmi place munca care o fac și cum am multe idei aș vrea să reușesc să le pun in practică.

Mămicile de fete sunt norocoase în ceea ce privește asortarea și crearea ținutelor, însă dacă ești mamă de băiat, ca mine, va fi un test  și o provocare pentru ambii, care o veți trece cu multă satisfacție. Alegeți ținute comode și ușor de purtat, lăsați-vă imaginația să zboare și jucați-vă cu culorile. Cel mai importat e să aveți amintiri de neuitat, faceți poze și albume de familie, ca peste ani să priviți în urmă și să savurați împreună aceste clipe frumoase.

Liliana este o mămică care demonstrează că prin pasiune și perseverență poți obține lucruri foarte frumoase, trebuie doar să-ți dorești acest lucru.

  

 

 

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide