Idei de coafuri pentru fetiţe

Idei de coafuri pentru fetiţe

Deşi are părul scurt, fiecare fetiţă îţi doreşte mereu să impresioneze, iar codiţa tipică nu o poţi prinde în fiecare zi. Chiar dacă are totuşi doar câteva fire de păr în cap, acestea se pot transforma într-o coafură simplă şi uşor de realizat:

1.Codiţele vor fi mereu la modă. Pentru această coafură trebuie să îi împarţi părul pe centru (orizontal) şi împleteşte-l. Această coafură este potrivită în special pentru fetiţele care au părul scurt şi multe fire rebele.

2. O coafură potrivită pentru fetiţe ceva mai mari. Începe să îi împleteşti părul de la ceafă şi urcă uşor spre vârful capului. Prinde-i părul în coadă de cal iar mai apoi răsuceşte-l într-un coc lejer.

3.Prinde-i părul în coadă de cal. La nivelul elasticului fă o gaură în păr şi introdu capătul cozii în ea. Simplu, uşor şi frumos!

4.Are părul scurt şi nu îi poţi face cosiţe? Această idee e pentru tine. Prinde-i două cosiţe mici în faţă, apoi două puţin mai în spate şi tot aşa până la ceafă. Nu uita să legi cu un elastic cosiţele între ele.

5. Aici nu cred că trebuie instrucţiuni. Cocul va fi mereu frumos şi potrivit pentru copii.

6.Împarte-i părul în două părţi pe verticală, cele două părţi împarte-le din nou în două, de această dată pe orizontală (cam pe la linia urechilor). Începe să împleteşti spicuşor până ajungi la urechi, iar mai apoi continuă să împleteşti pe diagonală. Aceeaşi procedură este şi pentru ce de-a doua cosiţă.

7.Folosiţi aceeaşi tehnică ca la punctul 4.

8.Crearea acestei cosiţe 3D este foarte simplă, e ca şi cum aţi împleti spicuşor, doar că în loc să daţi firele de păr deasupra, le treceţi pe sub cosiţa deja existentă.

9.S-au terminat fundiţele în casă? Poţi să îi faci tu fundiţe chiar din păr.

Foto: lifeasmama.com, buzzfeed.com, abellasbraids.com, pinterest.com

Adaugă comentariu

Închide