O mamă transformă cămășile vechi ale soțului în ținute inedite pentru fiicele lor

O mamă transformă cămășile vechi ale soțului în ținute inedite pentru fiicele lor

 

Probabil nu numai odată ai fost tentată să arunci hainele vechi din dulap. Ei bine, de azi înainte îți sugerăm să te gândești înainte de a lua o astfel de decizie. De exemplu, te poți inspira de la Stephanie Miller, o tânără mămică care a găsit metoda ideală pentru a reinventa hainele pe care nu le mai poartă. Femeia creează din cămășile vechi ale soțului ținute inedite pentru fiicele lor, iar rezultatele sunt extraordinare.

Stephanie Miller este profesoară de arta plastică în SUA, iar ideea de crea hăinuțe speciale pentru fiicele sale a venit după ce soțul acesteia i-a adus acasă o mașină de cusut în valoare de 50 de dolari.

„Locuim într-un apartament cu un singur dormitor, avem foarte puțin spațiu și nu am unde să-mi expun toate vopselele și alte ustensile pentru desen, plus la asta vopselele din ulei elimină vapori nesănătoși, fapt care ar pute să pună sănătatea copiilor în pericol. Am suferit foarte mult din cauza stilului de viață din perioada maternității, simțeam o pierdere de identitate din cauza faptului că nu puteam să creez”, afirmă Stephanie.

Mașina de cusut cumpărată de soțul ei a ajutat-o să iasă din acea stare depresivă și să-și redescopere talentul artistic. Inițial a început să confecționeze jucării, apoi a început să urmărească tutoriale pe Youtube, despre cum să confecționezi hăinuțe de orice tip.

„Acum trei luni, soțul meu și-a făcut ordine în garderobă și a strâns o mulțime de haine pe care nu mai dorea să le îmbrace sau care pur și simplu îi erau mici, printre care și o cămașă pe care eu i-am dăruit-o de Crăciun. Mă simțeam frustrată din cauza faptului că trebuie să se despartă de o haină aproape nouă, dar care nu i se mai potrivea ca mărime. Am hotărât să păstrez acea cămașă, dar și altele câteva cu speranța că am să fac ceva din ele. Am urmărit pe Instagram câteva croitorese care se ocupă cu reinventarea hainelor și mi-am zis să încerc și eu”, a mai adăugat Stephanie.

Rezultatele au fost uimitoare, de asta vă puteți convine și singuri. Din acel moment, femeia își realizează singură ținutele, atât pentru ea cât și pentru fiicele sale. Stehanie afirmă că prietenii și vecinii au început să-i aducă hainele lor vechi, în așa fel are materie primă pentru câțiva ani înainte. Dar cel mai important e că nu doar Stephanie și fiicele sale sunt fericite, dar și soțul acesteia, datorită faptului că hainele lui preferate au căpătat o nouă viață... şi fac şi economii. 

Admirați și voi creațiile deosebite ale femeii!

Foto: boredpanda.com; instagram.com

Adaugă comentariu