Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Rochițe de vis pentru fiecare steluță

Rochițe de vis pentru fiecare steluță

Fiecare fetiță se visează, mai devreme sau mai tarziu, o stea, și își dorește să aibă în garderoba sa măcăr ceva care să îi alimenteze acest vis. Diademe, coronițe, fustițe sau rochițe, pantofiori cu pietre scumpe etc… sunt doar câteva din elementele nelipsite din vestimentația unei fetițe moderne și rafinate. Pornind de la această idee și de la visele pline de magie, brand-ul autohton Dani.Kristine a creat rochițele care transformă orice fetiță într-o mică stea. De aproape 3 ani, colecțiile casual și cele de ocazii lansate de brand-ul Dani.Kristine bucură fetițele din toată țara și le poartă noroc la cele mai importante momente din viața lor.  Pentru că brand-ul autohton face livrare și în afara țării, de creațiile inspirate Dani.Kristine se pot bucura și fetițele din România, Rusia, Germania, Franța și alte țări ale lumii. Colecțiile Dani.Kristine prezintă un amestec uimitor de culori, cu design plin de viață, care accentuează perfect feminitatea, eleganța și personalitatea fiecărei fetițe.

Odată înbrăcate, articolele deosebite marca Dani.Kristine nu transformă doar exteriorul micilor modele, dar și starea lor de spirit, oferindu-le încredere și inspirație să își urmeze visele. Și pentru că cea mai bună confirmare a celor expuse sunt cuvintele și faptele steluțelor care au devenit modele pentru colecțiile Dani Kristine, vă propunem un mic interviu realizat de revista Odoraș cu aceste fetițe.

Duscov Chirila Ionela (4 ani 7 luni)

Creativă și foarte dezghețată, Ionela a făcut școala de modelling și se visează deja o stea pe podiumurile internaționale. Adoră să fie în centrul atenției, să cânte și să danseze, iar pasiunile ei sunt indispensabil legate de rochițe și fustițe rafinate pentru orice ocazii. Cu mare drag și admirație îmbracă fustițele Dani.Kristine, care o fac să se simta foarte cochetă, iar rochițele o transformă în prințesă.

 

Cimbriciuc Lavinia-Leonela (5 ani și 5 luni)

Îmi place foarte mult să cânt, să prezint moda, să mă aflu pe scenă, să pictez și să creez haine pentru păpușele mele. Mă visez o vedetă și îmi doresc să dau foarte multe autografe. Iubesc mult Dani.Kristine pentru că rochițele lor sunt la modă, sunt ca niște nourași și sunt pe placul tuturor. M-am simțit un adevărat model îmbrăcată în rochitele Dani.Kristine. Sunt cei mai super.”

 

Panfil Ofelia (10 ani)

Dansul este pasiunea mea, dar îmi place să și cânt, să defilez pe podium, să fac modeling. Sunt vlogger pe Youtube și visez să devin vedetă recunoscută. Ador să fiu în centrul atenției. Atunci când îmbrac hăinuțele Dani.Kristine, mă simt specială și foarte frumoasă. Îmi place să îmbrac rochițele brand-ului Dani.Kristine, pentru că ele îmi dau curaj și în ele mă simt deja vedetă

 

Гаргалык Валерия 5 лет

„Люблю фотографироваться, быть в центре внимания, радовать всех своими успехами. Веду видеоблог не ютубе и очень горжусь этим. Очень люблю Dani.Kristine, потому что у неё самые красивые платья, в них каждая девочка чувствует себя маленькой принцессой”.

 

Melnic Polina (3ani)

La doar 3 anișori este o mică vedetă mare care a obținut mai multe titluri în modeling ca TopModel2017 și Miss Moldova 2017.  Este pasionată de modelling și dansuri. Îi place să facă poze și să recite poezii. Rochițele și fustițele roz din colecțiile Dani.Kristine sunt cele mai iubite și cele mai îmbrăcate. Zice că anume așa trebuie să fie o prințesă, pufoasă și foarte frumoasă.

 

Загороднюк Анастасия (5 лет)

Веселая, активная, общительная, занимается танцами и моделингом. Уже в 5 лет Настенька участвовала в разных фотосессиях, конкурсах, показах, таких как Kids fashion days Moldova, Mini Miss 2017, Vice Top Model 2017. Любит танцевать, петь, фотографироватся. Любит платья Dani.Kristine потому что они очень красивые и нежные. Стоит их примерить, так сразу начинает чувствовать себя настоящей сказочной феей.

 

Stavilă Vlada (4 ani)
O viitoare vedetă care adoră muzica, dansul, pictura și sportul. Și pentru că îi place atenția și să fie mereu înconjurată de oameni, a început să cocheteze cu modelingul. Din acel moment o tot roagă pe mama să îi cumpere cât mai multe rochițe  Dani.Kristine, ca să fie în fiecare zi o prințesă elegantă. Indiferent dacă merge la dansuri sau la gradiniță, dacă e îmbrăcată în hăinuțe Dani.Kristine, Vlada este o adevărată păpușică dulce, elegantă, jucăușa și cochetă...

Francesca (6 ani)

Ca la orice fetiță îmi place să dansez și să cant. Îmi place să visez la cum ar fi dacă aș fi o prințesă adevărată, care ar trăi în palat. Iată de asta îmi place Dani.Kristine, pentru că au rochițe vaporoase  în care mă simt comod și sunt numai bune de îmbrăcat de către o prințesă.

Dani.Kristine... Celebrează imaginația! Colecţii de haine pentru copii şi mame create din vise cu multă dragoste! 

 

mun. Chișinău, str. Uzinelor 78,
clădirea "SANTARM" of.. 318
+(373 )79606714

dani.kristine@mail.ru

http://danikrismd.info

 
 
Share:

Articole recomandate