Cum alegem cele mai bune haine pentru copii în raport calitate-preţ?

Cum alegem cele mai bune haine pentru copii în raport calitate-preţ?

Copiii cresc uimitor de repede, iar banii cheltuiţi pe haine se ridică la sume astronomice. Şi totuşi, nu-i poţi lăsa pe cei mici fără îmbrăcăminte. Alegerea pieselor vestimentare pentru piciul tău este foarte importantă, atât din punct de vedere al confortului, cât şi din punct de vedere estetic. Este demonstrat faptul că starea psihică a copilului este influenţată de hainele pe care le poartă, dacă acestea îi sunt pe plac, micuţul se simte mult mai bine în propria piele şi este mai fericit.

 

 

Câteva sfaturi cu privire la cum să alegem hainele pentru copii:

- Încearcă să foloseşti cât mai multe haine colorate, cu imprimeuri vesele, acestea fiind foarte indrăgite de copii, exercită o influenţă pozitivă directă asupra lor şi care le pot aduce zâmbete.

- Hainele pentru copii trebuie croite la dimensiunile lor, nu trebuie să atârne şi nici să fie lipite de piele.

- Alege hăinuțele realizate din stofe 100% naturale. Acestea reprezintă o alternativă sănătoasă, în plus sunt moi și plăcute la atingere. Deşi hainele din materiale sintetice sunt mult mai ieftine, acestea nu sunt deloc prietenoase cu pielea. Deseori, poliesterul provoacă mâncărimi și stare de disconfort. Trebuie să ştii că, atunci când încerci să economiseşti şi cumperi o haină ieftină, rişti să dai peste un material necalitativ, care s-ar putea rupe la prima căzătură, iar într-un final vei fi nevoită să cheltuieşti banii de două ori, cumpărând altă hăinuţă.

 

,,Vestiti” este un brand de hăinuţe pentru copii, care ţine cont de cele expuse mai sus şi pune accentul pe fibre de calitate, croială şi tehnologii moderne. Îmbrăcămintea ,,Vestiti” este confecţionată cu pricepere exclusiv în Moldova, din materiale de cea mai bună calitate. Acest brand oferă o gamă diversă de produse moldoveneşti în ton cu tendinţele modei, cu preţuri accesibile, create cu inspiraţie şi respect pentru tradiţie, alese pentru cei mici special pentru calitatea lor deosebită.

 

Hainele sunt destinate copiilor de la 1 la 15 ani, atât pentru fetiţe, cât şi pentru baieţi, sunt confortabile, foarte rezistente la purtat şi la spălări repetate. În magazinele ,,Vestiti” se regăsesc articole vestimentare, începând de la rochiţe, sarafane, fustiţe, pantaloni, camăşi, până la geci şi pardesiuri. De asemenea, managerii instutiţiilor de învăţământ sau părinţii care pledează pentru o uniformă şcolară, se pot adresa în magazinele ,,Vestiti”, iar designerii acestui brand vor personaliza uniforma după cerinţele şcolii.

 

Totodată, devenind client fidel la „Vestiti”, poţi beneficia de un card de reducere de până la -5% la toate articolele vestimentare.

 

Contacte:

Magazinul Unic - etajul 3;

Magazinul Gemeni - etajul 3;

Magazinul Soiuz - etajul 3 (buticul 320);

Magazinul Zorile - etajul 2;

Telefon: 069 845 994;

Facebook: Vestiti

Foto: www.facebook.com/Vestiti.md; andreearaicu.ro (coperta, simbol)

Adaugă comentariu