Soluția naturală și rapidă pentru a scăpa ușor de herpesul la buze

Soluția naturală și rapidă pentru a scăpa ușor de herpesul la buze

Ţi se întâmplă frecvent să îţi apară herpes la gură în cele mai nepotrivite momente? Ai încercat tot felul de metode naturiste și unguente, dar nicidecum nu ai reușit să scapi de el în foarte scurt timp? Ei bine, în acest articol noi îți oferim cea mai bună soluție în astfel de situații, dar și alte informații bune de luat aminte.

Herpesul este una dintre cele mai răspândite infecții virale umane și este cauzat de virusul Herpes Simplex. Există două tipuri de virus: unul care determină apariţia leziunilor de la nivelul gurii şi unul care produce herpesul genital.

Herpesul de la nivelul buzelor debutează cu o bulă, care se măreşte, devine roşiatică şi dureroasă, iar după 24 de ore dă naştere unui mic mănunchi de bule gălbui. După trei zile, aceste bule se sparg şi formează o crustă, care dispare după 10 zile, fără să lase vreo urmă pe piele. Odată contractat, virusul herpetic rămâne în organism şi poate da oricând astfel de leziuni.

Simptomele herpesului oral:

În perioada de manifestare a bolii pot apărea simptome precum oboseala, febra, dureri musculare etc. De cele mai multe ori persoanele se confruntă cu mâncărimi, usturimi sau senzații de arsură și furnicături la nivelul buzelor. Bulele care apar sunt de culoare gri, galbenă-albicioasă și durează câteva zile după care apare o crustă gălbuie deasupra lor.

Factori care contribuie cel mai des la reactivarea virusului:

- modificări hormonale;

- oboseala sau stresul;

- razele UV și expunerea prelungită la soare fără protecție;

- febra;

- sistem imunitar slăbit.

Știați că…? Șansele de a contacta virusul Herpes Simplex sunt foarte ridicate și aproximativ un procent de 65% din populație are anticorpi detectabili la acest virus. Iar majoritatea persoanelor sunt contaminate cu cel puțin un subtip de Herpes Simplex încă înainte de vârsta maturității.

IMPORTANT DE ȘTIUT!

- Nu aplica pe vezicule spirt medicinal, unguente cu antibiotic sau iod, deoarece usucă excesiv erupţiile cutanate;

- Nu rupe crusta, deoarece întârzii vindecarea;

- Bea un ceai din plante care curăţă sângele de toxine;

- Pentru tratamentul leziunilor herpetice folosește unguente sigure, naturale, verificate și care au eficiență rapidă.

 

Singura soluţie care s-a dovedit că acţionează imediat asupra leziunii herpetice (veziculelor) este Herpactiv Oral, un produs revoluţionar în domeniu, lansat de compania farmaceutică Sodimed.

Herpactiv oral este o inovație în vindecarea rapidă a leziunilor deschise din herpesul oral, în doar 3 zile, dar și singurul tratament 100% natural care este eficient în faza de acțiune a herpesului oral.

De ce Herpactiv?

- Reduce rapid durerea, pruritul, senzația de arsură de la prima aplicare, în maximum 5 minute. 

- Împiedică propagarea infecției herpetice în celulele sănătoase și vindecă rapid leziunile deschise.

- Se aplică ușor și igienic datorită dispozitivului de aplicare.

- Se poate administra la copiii de peste 3 ani și la femeile însărcinate sau care alăptează.

 

De ce NU ajută cremele cu conținut de Aciclovir sau altele?!

- În momentul actual, cu excepția Herpactiv Oral, nu există niciun tratament care să acționeze în faza de leziune (apariția veziculelor).

- Diferitele creme cu Aciclovir, acționează doar în faza de multiplicare a virusului în nucleu, deci înainte de apariția leziunii, condiția de administrare a cremelor cu aciclovir este să fie utilizate înainte de vezicule, deoarece la apariția leziunii (veziculei) este deja târziu.

- Orice cremă administrată pe leziunea apărută deja – formează mediu umed, formează crustă, sângerare și NU permite regenerarea rapidă! Astfel leziunea durează minimum o săptămână!

ATENȚIE! Dacă aveți istoric de herpes, obligatoriu includeți Herpactiv Oral în trusa de vacanță.

Foto simbol de copertă: askthedentist.com

Adaugă comentariu

Închide